Anasayfa /  Foto Galeri

Oyuncu Aygün Aydın'ın Hakan Sabancı hakkında söyledikleri ağızları açık bıraktı.

Hakan Sabancı ile genç oyuncu Aygün Aydın’ın adı aşk dedikodularına karışmıştı. Aydın, ünlü iş insanı ile sosyal medyada mesajlaştığını iddia etmiş, ve bu mesajları Instagram hesabından yayınlamıştı. Oyuncunun, Sabancı hakkında söyledikleri ağızları açık bırakt

Oyuncu Aygün Aydın'ın Hakan Sabancı hakkında söyledikleri ağızları açık bıraktı. - Sayfa 1

Geçtiğimiz aylarda adı Hakan Sabancı ile aşk dedikodularına karışan oyuncu Aygün Aydın, sosyal medya hesabından Sabancı'yla mesajlaştığını iddia etmişti.

Oyuncu Aygün Aydın'ın Hakan Sabancı hakkında söyledikleri ağızları açık bıraktı. - Sayfa 2

Aygün Aydın, yaptığı paylaşıma, "Ben ve dikkatini üzerimde tutmaya çalıştığım adamın stalkladıkları. Ben bunlarla nasıl baş edeyim? Geçen arabanın üzerinde bikinili foto attım gaza gelip. Sülalem linç ediyordu resmen ki benim anne tarafım Ukraynalı ona rağmen. Pes ediyorum bugün itibariyle" notunu düşmüştü.

Oyuncu Aygün Aydın'ın Hakan Sabancı hakkında söyledikleri ağızları açık bıraktı. - Sayfa 3

Aydın'ın bu hamlesinin ardından ortalık karıştı. Aydın, sosyal medyada kendisinin 'deli gibi' gösterilmek istendiğini, mesajları bu nedenle ifşa ettiğini söyledi.

Oyuncu Aygün Aydın'ın Hakan Sabancı hakkında söyledikleri ağızları açık bıraktı. - Sayfa 4

İşte Aygün Aydın'ın herkesi şaşırtan Hakan Sabancı açıklamaları... 
"Sizin benimle derdiniz ne? Üç gündür olayları çarpıtmaya, beni linçlemeye doymadınız. İyi ki Hakan'la konuştum. Ne kadar çok kişinin yarasına dokunmuşum. Beni Merve Boluğur gibi deli göstermeye çalıştılar."