Anasayfa /  Teknoloji

Uykuda pokemon oyun dönemi Pokemon Sleep ile başlıyor! Artık uyudukça ödüllendirileceksiniz

Uykuda pokemon oyun dönemi Pokemon Sleep ile başlıyor! Tüm dünyada milyonlarca kişinin oynadığı Pokemon GO oyununu yaratan firma bu kez bambaşka bir oyunu piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Japonya merkezli Pokemon firması uykuda oyun dönemini başlatıyor. Artık uyudukça ödüllendirileceksiniz!

Abone ol
Abone ol 30 Mayıs 2019 05:01

Uykuda pokemon oyun dönemi Pokemon Sleep ile başlıyor!

Tüm dünyada milyonlarca kişinin oynadığı Pokemon GO oyununu yaratan firma bu kez bambaşka bir oyunu piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Japonya merkezli Pokemon firması uykuda oyun dönemini başlatıyor. Artık uyudukça ödüllendirileceksiniz!

Pokemon CEO’su Tsunekazu Ishihara yaptığı açıklamada "Uykuyu eğlenceli bir hale getirmek yeni hedefimiz. Bu uyanmayı dört gözle bekleyeceğiniz bir oyun" diyerek büyük heyecan yarattı. 

Buna göre uygulama ‘Pokemon Sleep’ adı verilen oyun, 'Pokemon Go Plus Plus adlı bir uygulama ile birlikte çalışacak, oyuncuların uyku durumunu izleyecek ve verileri cihazlara gönderecek. Oyuncular, uyku zamanına göre ödüllendirilecek.

Ishihara, oyuna dair detay vermese de 2020'de uygulamanın piyasada olacağını duyurdu.  Oyunculara diğerlerinden oldukça farklı bir deneyim sunacak olan oyun şimdiden sosyal medyada büyük heyecan yarattı.


Yorumlar