Anasayfa /  Teknoloji

Ücretsiz oyun oyna - CS GO ücretsiz mi oldu? CS GO Battle Royal nedir? (Danger Zone)

Oyun severlerin favori oyunlarından CS:GO'ya yeni gelen özellikle, bir çok değişikliğe gidildi. Battle Royal (Danger Zone) güncellemesinin gelmesiyle oyunun fiyatı 77.5 TL oldu. Fakat bu fiyat sadece seçkin hesaplar için geçerli. Ücretsiz normal serverlarda oynayan kullanıcılar için CS GO artık ücretsiz. İşte detaylar...

Abone ol
Abone ol 08 Aralık 2018 10:55

Steam'in favori oyunu CS GO'ya gelen Battle Royale (Danger Zone) güncellemesi ile oyunun fiyatı 77.5 TL oldu. Fakat bu fiyat tüm kullanıcılar için geçerli değil zira bu modu oynamak istemeyenler için CS GO ücretsiz olarak Steam mağazasında yer alacak.

Counter Strike: Global Offensive için yayınlanan güncelleme ile birlikte efsanevi oyuna Battle Royale modu geldi. Yaşanılan bu gelişme ile ayrıca CS GO ücretsiz hale getirildi! 

CS GO ücretsiz hale getirildi!

Yayınlanan 850 MB’lık Danger Zone güncellemesi ile birlikte efsanevi oyuna Battle Royale oyunu getiren Valve, PUBG ve Fortnite’a rakip oldu. Tüm bu gelişmelerin ardından ise çok konuşulacak bir hamleye imza atan Valve ayrıca CS GO’yu ücretsiz hale getirdi.

Yapılan açıklama ile birlikte ise daha önceden oyunu satan alan oyuncuların  “Commemorative Loyalty Badge” adı verilen bir rozete sahip olacakları da müjdelendi.  

Bu rozete sahip olan kullanıcılar ise ”seçkin eşleştirmeler” adı altında Battle Royale modunda birbirleri ile rahatlıkla eşleşebilecekler. Milyonlarca oyuncu tarafından  sevilerek oynanan oyuna yeni bir soluk getiren yapımcı firma, adından oldukça söz ettirecek. 

850 MB boyundaki güncelleme ile birlikte oyunu tamamen ücretsiz hale getiren Valve, yeni Battle Royale haritası olan ‘‘Blacksite” haritasında toplamda 18 oyuncu mücadele edeceğini açıkladı.

18 kişinin hayatta kalma mücadelesine tanık olacağımız Danger Zone güncellemesi ile oyuncuları oldukça heyecanlı dakikalar bekliyor.  Söz konusu mod hakkında detaylı bilgilere buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz.

Not: Oyuna daha önceden sahip olan kullanıcılar oyunun Prime sürümüneotomatik olarak sahip olabilecekler. Bunun haricinde ise oyunu ücretsiz indiren kullanıcılar ise rekabetçi eşleşmelerine katılabileceği Prime sürümü için 77.5 TLgibi bir ücret ödemesi gerekiyor.


Yorumlar