Anasayfa /  Teknoloji

TBF 2018 finali ne zaman saat kaçta hangi kanalda?

Türkiye Büyük Finali (TBF) kapsamında kozlarını paylaşacak olan Royal Bandits ve Bahçeşehir SuperMassive takımları, ekran başından canlı olarak izlenebilecek. Kürşad Demirer'in sunuculuğu üstleneceği, Kaan Kural ve Can Çaldıran gibi isimlerin yorumculuk yapacağı TBF'de, Ülker Spor Arena'da gerçekleştirilecek. Bu heyecana ortak olmak isteyenler TBF ne zaman saat kaçta hangi kanalda canlı izlenebilecek? gibi soruları merak ediyor. İşte Türkiye Büyük Finali'nin detayları...

Abone ol
Abone ol 17 Eylül 2018 00:06

İlk defa Türkiye Büyük Finalinde (TBF) mücadele edecek olan Royal Bandits takımı, Bahçeşehir SuperMassive karşısında ciddi bir mücadele verecek. E Spor tutkunlarının yakından takip edeceği karşılaşma canlı yayınla televizyon ekranlarında olacak. Cosplay ve birçok etkinliğin yer alacağı şampiyona alanında, Ferman Akgül'ün canlı performansı da izleyicilerle buluşacak. Peki, Espor tutkunlarının yakından takip edeceği TBF 2018 ne zaman saat kaçta hangi kanalda izlenebilecek? İşte, o detaylar

TBF 2018 NE ZAMAN SAAT KAÇTA HANGİ KANALDA?

16 Eylül Pazar günü saat 13.45'te Ülker Spor ve Etkinlik Salonu'nda başlayacak olan TBF 2018, BeinSports Haber kanalından canlı olarak izlenebilecek. Salonun kapıları 12.00'da açılmaya başlanacak.

FİNAL 5 MAÇ ÜZERİNDEN OYNANACAK

TBF’de final karşılaşması 5 maç üzerinden oynanacak. Bu karşılaşmalar sona erdiğinde ise ödül töreni ve profesyonel oyuncularla fotoğraf çektirme etkinliği gerçekleşecek.

BAHÇEŞEHİR SUPERMASSİVE KİMDİR?

Bahçeşehir SuperMassive, Dünyanın önde gelen profesyonel Türk E-Spor takımlarındandır. Ekip, Ağustos 2015 tarihinde Hakan Baş, Kaan Karamancı, Alper Özdemir, Onur Aksu ve Fırat İleri tarafından kurulmuştur.

Bahçeşehir SuperMassive, lige katıldığı ilk sezonda Beşiktaş E-Spor ekibini 3-1 mağlup ederek 2016 Kış Mevsimi Şampiyonu olmuştur. Meksika’da düzenlenen ve 8 ülkenin şampiyon takımlarının katıldığı 2016 IWCI turnuvasında da şampiyonluğa ulaşan ekibimiz ülkemizi başarıyla temsil etmiştir. IWCI şampiyonu unvanıyla katıldığı ve dünyanın önde gelen 5 ülke takımının yanına adını yazdıran takım, Kuzey Amerika şampiyonu CLG Gaming ekibini mağlup ederek ülkemize League of Legends arenasındaki en büyük başarıyı kazandırmıştır.

Takım 2017 yılında Crew eSports, 2018 yılında ise Royal Bandits ekiplerini 3-1’lik skorla mağlup ederek Kış Mevsimi Şampiyonu unvanını korumuştur.

Bahçeşehir SuperMassive’in hedefi; hızla büyüdüğü gözlemlenen E-Spor sektöründe doğru şekilde konumlanıp, yıllarca hayatta kalacak efsanevi bir kulüp olmaktır.

ROYAL BANDİTS KİMDİR?

Royal Bandits, 2016’nın üçüncü çeyreğinde kurulmuş bir espor kulübüdür. Espor takım yönetimi ve sektöre profesyonelliği arttıracak ve bunu dış dünyaya da açabilecek yenilikler getirmek amacıyla kurulmuştur. Espora adım attığı günden itibaren uluslararası oyunculara ev sahipliği yapmış olan organizasyonun isteği ülke içinde global arenada kabul edilen tüm oyunlarda takım sahibi olmak ve mevcut olduğu tüm dallarda ülkemizi en iyi şekilde temsil etmektir. Henüz 1 yaşını yeni dolduran kulüp bu gayesine istinaden Danimarka, İspanya ve Çin gibi bir çok farklı ülkede gerçekleşen turnuvalarda varlığını göstermiştir. Hali hazırda barındırdığı 35 den fazla oyuncusuyla Türkiye’de en çok takımı olan ve en çok oyun dalında varlığını sürdüren Royal Bandits bu unvanını 2018 de geliştirmeyi hedefliyor.


Yorumlar