Anasayfa /  Teknoloji

PUBG PC indir kur oyna - Ücretsiz Pubg oyna - Pubg neden oyun başlamıyor?

PUBG PC indir kur oyna - Ücretsiz Pubg oyna - Pubg neden oyun başlamıyor? Pubg neden açılmıyor? PUBG çöktü mü? PUBG indir kur oyna bedava PC de PUBG oyna. pubg oyunu oynamak isteyen binlerce kişi oyuna giremiyor. pubg pc de ya da telefonda açılmıyor.

Abone ol
Abone ol 18 Mayıs 2019 14:30

PUBG PC indir kur oyna - Ücretsiz Pubg oyna - Pubg neden oyun başlamıyor? Pubg neden açılmıyor? PUBG çöktü mü? PUBG indir kur oyna bedava PC de PUBG oyna. pubg oyunu oynamak isteyen binlerce kişi oyuna giremiyor. pubg pc de ya da telefonda açılmıyor.

Pubg neden açılmıyor? PUBG çöktü mü? PUBG indir kur oyna bedava PC de PUBG oyna. pubg oyunu oynamak isteyen binlerce kişi oyuna giremiyor. pubg pc de ya da telefonda açılmıyor nedeni herkes merak ediyor?

PUBG İNDİR KUR OYNA - ÜCRETSİZ PC DE PUBG OYNA - TIKLAYINIZ

Çıktığı günden bu yana dünyada milyonlarca kişi tarafından indirilen PUBG oyununda kullanıcılar oyuna girememe ya da oyundan atma gibi hatalardan sonra adeta çılgına dönüyor. İşte ayrıntılar...  PUBG'de oyundan atma ve oyuna girmeme hataları kullanıcıları bir hayli sıkıntıya sokuyor. PUBG Mobile telefonlarda neden açılmıyor? PUBG Mobile durduruldu hatası ve açılmama sorunlarının çözümlerini bu makalemizde arayacağız. PUBG Mobil versiyonu, Google Play Store ve App Store uygulama marketlere yüklendiği günden itibaren büyük kitlelere yayıldı. O kadar başarılı oldu ki Xiaomi ve Asus’un gibi markaların oyun telefonları üretmesinin yolunu açtı. 

PUBG Mobile 7 aydır Android ve iOS platformlarından indirilebiliyor. Oyunun her iki platformda toplamda 100 Milyondan fazla indirildi. Aktif olarak 15 Milyondan fazla oyuncu tarafından kullanılan PUBG Mobil bazı telefonlar tarafından desteklenmiyor. Telefonunuzun özellikleri bu noktada çok önemli aksi halde PUBG mobile uygulamasını telefonunuzda kullanamazsınız. PUBG Mobile telefonumda neden açılmıyor? PUBG Mobile son güncellemesi ile birlikte ortalama olarak 1gb alan kaplamaktadır. PUBG Mobil hangi özellikleri istiyor? PUBG Mobile oynayabilmeniz için telefonunuzda en az 1GB kullanılabilir hafıza bulunması ve 2GB ram olması gerekiyor. Cep telefonunuzun ram hafızası 2GB’dan az ise oyunu telefonunuzda açamazsınız. PUBG mobile için minimum özelikler olan bir telefon almadan uygulamayı kullanamazsınız. Telefonunuzun özellikleri PUBG mobile uygulamasını destekliyor ancak oyun açılmıyor ise aşağıdaki yöntemi deneyiniz. PUBG Mobile oyun açılmıyor hatası nasıl çözülür? PUBG Mobile durduruldu hatası! Öncelikle PUBG Mobile uygulamasının yeni bir güncellemesi olup olmadığını kontrol ediniz. Yeni güncelleme geldiğinde dosya yapısı değiştiğinden kritik güncellemelerden sonra PUBG mobil açılmaya biliyor. Yeni güncelleme geldi ise öncelikli olarak güncellemeyi tamamlamanızı öneriyoruz. PUBG Mobile neden kasıyor? PUBG Mobile son güncellemeyi yapmadığınızda telefonunuzda kasa bilir. PUBG Mobile Güncelleme işlemini bitirdikten sonra uygulamayı yeniden açmayı deneyin hala açılmıyor ise PUBG mobile geçmişi temizleme işlem için aşağıdaki adımları uygulayınız. → Ayarlar → Uygulamalar → PUBG Mobile uygulamasını seçiyoruz → Açılan ekranda Verileri ve Ön bellek temizle seçenekleri ile uygulama ön belleğini temizliyoruz. Verileri temizledikten sonra PUBG Mobile uygulamasını açın ön ayarlar yeniden yapılandırılacaktır. Daha sonra oyun açılacaktır keyifli oyunlar. 


Yorumlar