Anasayfa /  Teknoloji

Pubg lite hata veriyor ne yapmam lazım?

Pubg lite hata veriyor ne yapmam lazım? Bazı oyuncular oyunu yüklediğinde ya da çalıştırdığı aşamada teknik sorunlar ile karşılaşıyor. Sizlere bu sorunları gidermenize yardımcı olacak çözümleri listeliyoruz. Pubg lite Teknik Problemler İçin Çözüm Yöntemleri

Abone ol
Abone ol 23 Mayıs 2019 04:49

Pubg lite hata veriyor ne yapmam lazım? Pubg lite Teknik Problemler İçin Çözüm Yöntemleri

PUBG LITE, 23 Mayıs 2019 tarihinden itibaren resmi olarak Türkiye’ye iniş yapıyor. Bu süreç boyunca, bazı oyuncularımızın, oyunu yüklediğinde ya da çalıştırdığı aşamada teknik sorunlar ile karşılaştıklarını gördük. Sizlere bu sorunları gidermenize yardımcı olacak çözümleri listeliyoruz.

Yaşanan sorunların, bilgisayarınızdan kaynaklı başka sorunlar nedeniyle de oluşabileceğini hatırlatmak isteriz ve aşağıda göreceğiniz çözümlerin büyük bir olasılıkla sorununuzu gidereceğini belirtmek isteriz. Yaşadığınız diğer problemler için Oyuncu Destek ekibimiz ile iletişime geçebilir ve bilet oluşturabilirsiniz.

1. Global Shader ya da Cooked Content Hatası

PUBG LITE çalışmak için DirectX 11’e ihtiyaç duyar ve eğer aşağıdaki gibi bir hata alıyorsanız, lütfen DirectX’i güncellediğinizden emin olun. 

2. “DX11 feature level 10.0 is required to run the engine”

Eğer aşağıdaki hatayı alıyorsanız, ekran/grafik kartınız Directx11’i desteklemiyordur. Bu yüzden oyuna giriş yapamıyor olacaksınız.

3. Fatal Error (Assertion Failed)

Eğer aşağıdaki gibi bir hata mesajı alıyorsanız, ekran kartınız büyük bir ihtimalle çok ısınmış ya da fanı tozlanmış olabilir. Bu sorunları gidermenize rağmen problem devam ediyorsa, ekran kartı sürücüsünü kaldırmanızı ve yeniden yüklemenizi tavsiye ederiz.

4. NVIDIA Geforce Problemi

Aşağıdaki hata mesajını, eğer ekran kartı sürücünüz güncel değilse alıyor olabilirsiniz. Nvidia ekran kartları için sürücü yükleme adımlarını aşağıda görebilirsiniz.

5. Launcher.exe – Bad Image 

Aşağıdaki ekran görüntüsünde göreceğiniz bir hata mesajı aldığınızda, Microsoft Visual C++’nin doğru yüklenmediğini söyleyebiliriz. Nasıl yükleyeceğiniz konusunda aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz.

6. SwapChain ->SetFullscreenState(false,Null) failed.  

Aşağıdaki hata mesajı ile karşılaşıyorsanız, DirectX sürücünüz güncel olmayabilir ya da ekran kartı sürücünüz güncel olmayabilir. Tavsiyemiz, bilgisayarınızı yeniden başlattıktan sonra, ekran kartı sürücünüzü güncellemek olacaktır. Sorunun devamı halinde, pencere moduna geçmeyi deneyebilirsiniz –> Sistem Ayarları > Görüntü Ayarları > Görüntü Modu > Pencere 

7. Bölgeniz için uygun değildir / Not available in your region.  

PUBG LITE, şu an için yalnızca belirli ülkeler için oynanabilir durumdadır. Eğer bu bölgeler/ülkeler dışında bir yerden oyuna bağlanmak istiyorsanız, aşağıdaki gibi bir hata mesajı alıyor olabilirsiniz. Bu sorunu gidermek için lütfen, doğru Saat ve Zaman diliminde olduğunuzu ve VPN gibi 3. parti programların açık olmadığını kontrol edin ve yeniden deneyin.

8. Error – 620002

Aşağıdaki hata ile karşılaşan oyuncular, oyunun kurulu olduğu klasörü silip, oyunu bilgisayarından tamamen kaldırıp, websitemizden oyunu tekrar indirmesi gerekmektedir.

Bilgisayarım 32 bit destekliyor, PUBG LITE oynayabilir miyim?

Üzgünüz ama PUBG LITE yalnızca 64 bit’i destekliyor.  Tüm sistem gereksinimleri için buraya tıklayın.

DirectX Nasıl Yüklenir?

Yüklemek için aşağıdaki adımları takip edin ve websitemiz içerisinde bulunan İndir sayfamızı ziyaret edin.

Microsoft Visual C++ Nasıl Yüklenir?

Yüklemek için aşağıdaki adımları takip edin ve websitemiz içerisinde bulunan İndir sayfamızı ziyaret edin.





.net Framework Nasıl Yüklenir? 

Yüklemek için aşağıdaki adımları takip edin ve websitemiz içerisinde bulunan İndir sayfamızı ziyaret edin.

Yorumlar