Anasayfa /  Teknoloji

PlayStation Oyunları Black Friday indirimileri muhteşem! FIFA 19 ve PS Plus İndirimi!

PlayStation'da 'Black Friday' indirimlerini heyecanı resmen başladı. PlayStation'da 172 oyun ve eklenti birden 'Black Friday' için indirime girdi! İşte indirime giren dikkat çeken ürünler.

Abone ol
Abone ol 19 Kasım 2018 03:30

BLACK FRIDAY (KARA CUMA) NEDİR?

Her yıl kasım ayının dördüncü perşembe günü kutlanan "Şükran Günü"nü (Thanksgiving Day) takiben gerçekleşen Kara Cuma ilginç indirimlere ev sahipliği yapıyor.

BLACK FRIDAY NE ZAMAN





Black Friday (Kara Cuma) Kasım ayının dördüncü perşembesinde kutlanan Şükran Günü'nden sonra gelen ilk Cuma günü başlıyor.

İşte PlayStation Black Friday' indirimileri 



God of War 469 TL'den 134 TL'ye düştü 





Marvel's Spiderman 469 TL'den 179 TL'ye düştü 





FIFA 19 469 TL'den 267 TL'ye düştü. 





Red Dead Redemption 2, 569 TL'den 500 TL'ye düştü. 





Destiny 2, 149 TL'den 111 TL'ye,





The Crew 2 339 TL'den 99 TL'ye,







Shadow of The Tomb Raider 469 TL'den 159 TL'ye, 





Injustice 2 179 TL'den 79 TL'ye düştü.



Sony, Black Friday İndirimlerine PS Plus Yıllık Aboneliği İndirimini de Ekledi!



Black Friday indirimleri, Sony cephesinde oyunlardaki etkileyici indirimlerle başlamıştı. Aynı zamanda, Sony, PS Plus abonelik paketlerinde de keyfinizi yerine getirecek indirimler yaptı. Eğer PS Plus aboneliğiniz yoksa faydalanableceğiniz bu indirim, 12 aylık üyelik için %20 daha az ödeyeceğiniz şekilde düzenlendi. 12 ay için ödemeniz gereken indirimli fiyat ise 143.99 TL.

Çevrimiçi ve multiplayer özellikleriyle de PS kullanıcıları için olmazsa olmazlardan biri haline gelen PS Plus üyeliğine 179 TL yerine 143 TL vererek sahip olmak için yapmanız gereken tek şey buraya tıklayarak kampanyalı ürünü satın almak.

Sony'nin oyunseverler için yaptığı tek indirim tabii ki bu değil. Black Friday için oyunlarda da şahane indirimlere giden şirket, kullanıcılarını nasıl etkileyip memnun edeceğini çok iyi biliyor. Eğer PS Store'da hangi oyunda ne kadar indirim olduğunu merak ederseniz, hemen  aşağıdaki linki tıklayarak öğrenebilirisniz. İyi alış verişler

Tüm Playstation Black Friday (Kara Cuma) indirimleri için tıklayın



Black Friday indirimi yapan firmaları görmek için tıklayın




Yorumlar