Anasayfa /  Teknoloji

No Man's Sky Satışta ! No Man's Sky İnceleme

No Man's Sky Satışta ! No Man's Sky İnceleme

Abone ol
Abone ol 11 Ağustos 2016 10:28

Oyun dünyasının merakla beklediği No Man's Sky Dünya'da olduğu gibi ülkemizde de satışa sunuldu. Peki No Man's Sky İncelemesinde neler ortaya çıktı. No Man's Sky oyununun konusu nedir ? No Man's Sky Steam'de var mı ? Merakla beklenen No Man's Sky fiyatı ne kadar ? İşte No Man's Sky ile ilgili tüm detaylar...

Yeni bir geliştirici olan Hello Games'in No Man's Sky'ı ilk kez duyurduğu dakikalar dün gibi. Binlerce insan aynı anda hayret içinde sahneye bakarken, bir taraftan da yapımcının vadettikleri karşısında inanmakla küçümsemek arasında kalmış, ertesi günün en önemli konusu haline gelmişti No Man's Sky. No Man's Sky birkaç önemsiz ertelemenin ardından dün itibarıyla PS4'te piyasaya çıktı ve 12 Ağustos tarihinde de PC için piyasada olacak, bununla birlikte oyun halen bir kapalı kutu denilebilir zira oyunu oynayıp "eh işte" diyen kullancıların oranı sadece %8, pastanın geri kalanı ise oyuna tapan ve oyundan nefret eden oyuncular arasında pay edilmiş durumda.  

No Man's Sky dünyayı kasıp kavuruyor

Hayatta kalma, ticaret, simülasyon ve FPS mekaniklerini bir araya getiren No Man's Sky'ın beklediğimizden de fazla hayatta kalma oyunu mekaniklerine sahip olduğu ortaya çıktı ve bu simülasyon tarafını merak eden oyuncular arasında genel bir hoşnutsuzluk yaratmış gibi gözüküyor. Diğer taraftan "intergalaktik H1Z1" olarak adlandırılabilecek oynanışın çok daha geniş kitlelere hitap ettiği de bir gerçek. No Man's Sky'ın 3.7GB'lık minicik boyutundan tutun da, 4X öğelerinden fazla hayatta kalma öğeleri içermesine kadar neresinden tutsanız ayrı bir hikaye akıyor, adeta kendi muhabbetini yaratıyor şimdiye dek. Bakalım satış rakamları nasıl gelecek? LEVEL tarafından hazırlanmıştır.

Yorumlar