Anasayfa /  Teknoloji

Kasım ayının en iyi 3 mobil oyunu belli oldu

Oyun tutkunları, bilgisayar ve tabletlerin yanı sıra, telefondan da oyunlardan kopamıyor. İşte Kasım ayı içinde en çok sevilen 3 mobil oyun.

Abone ol
Abone ol 02 Aralık 2018 17:33

Kasım ayının en iyi 3 mobil oyununu sizler için bir araya getirdik. En iyi mobil oyun hangisi sorusunun cevabı bu haberimizde. İşte Kasım aynın en çok dikkat çeken mobil oyunları. Bu kez sizler için 3 harika mobil oyuna yakından baktık! Sizler için hazırladığımız videoyu aşağıdan izleyebilir ve önerdiğimiz oyunlar açıklama kısmındaki linklerden indirebilirsiniz. Yukarıdaki bağlantıdan da bir önceki bölümde sizlerle paylaşmış olduğumuz mobil oyunları görebilirsiniz. 

Monster Hunter Stories

PC ve konsolları sallayan Monster Hunter: World’un ardından şimdi de macera mobil arenaya taşınıyor. Eğer Monster Hunter tecrübesini iOS ve Androidüzerinde tecrübe etmek istiyorsanız bu oyun tam size göre.

Monster Hunter Stories iOS indir!

Monster Hunter Stories Android indir!

Pocket City 

Eski SimCity oyunları özleyenler arasındaysanız Pocket City sunduğu muhteşem deneyimle tam sizin oyununuz olabilir. Ücretli bir oyun olmasına rağmen, bir kez ödediğiniz oyun ücreti dışında hiçbir geliştirme için sizden para talep edilmiyor olması oyunu daha çok değerli kılıyor.

Pocket City iOS indir!

Pocket City Android indir!

Trigger Heroes

Mobil oyunlar listemizde eğlenceli ve sürükleyici yapılarıyla roguelike türünde oyunlara yer vermeye devam ediyoruz. Ücretsiz bir oyun olan ve hem iOS hem de Android için çıkan Trigger Heroes da bu yapımlardan biri.

Trigger Heroes iOS indir!

Trigger Heroes Android indir!


Yorumlar