Anasayfa /  Teknoloji

FIFA 19 demo sürümü yayınlandı, nasıl indirilir?

Uzun süredir beklenen FIFA 19 oyunun sürümü yayınlandı. Nasıl indirilir? FIFA 19 sistem gereksinimleri nelerdir?

Abone ol
Abone ol 14 Eylül 2018 11:10

FIFA 19 demo sürümde Şampiyonlar Ligi ve Yolculuk modunu tecrübe edebileceğiz. 7 GB‘lık demo’da ayrıca 10 adet oynanabilir takımın da bulunduğunun altını çizelim. Oyunun demo sürümünü yüklemek için buradan FIFA 19’un sayfasına giderek, ”Try it First” seçeneğine tıklayarak FIFA 19 Demo‘yu Origin kütüphanenize rahatlıkla ekleyebilirsiniz. 



Oyunun demo sürümü PS4, Xbox One ve PC kullanıcıları için indirilebilir durumda. Oyuncular oyunun demo sürümünde yenilenmiş santra modunu ve Yolculuk modunun son bölümünü deneyebilecekler. Demo sürümde yer alan takımlar JuventusReal MadridAtletico MadridRomaManchester UnitedManchester CityPSGBayern MunichBorussia DortmundSpurs 



FIFA 19 SİSTEM GEREKSİNİMLERİ 



FIFA 19 PC sistem gereksinimleri işlemci anlamında çok fazla talepkar gözükmüyor. Öte yandan, RAM anlamında en az 8 GB şart durumda. Üst seviye bilgisayar kurulumu olmayanlarda bile 8 GB veya 16 GB RAM neyse ki artık standart hale geldi diyebiliriz. 



En az 10 GB RAM ile giriş seviyesi bir grafik kartıile oyunu akıcı şekilde oynamak mümkün gözüküyor. Bunun yanı sıra sabit diskinizde en az 50 GB yer açmayı da şimdiden hazır olun.


Yorumlar