Anasayfa /  Teknoloji

Battlefield 5’in çıkış tarihi belli oldu! İşte Battlefield 5 detayları…

Electronic Arts tarafından üretilen Battlefield oyununu 5. serisi duyuruldu. Battlefield 5'in çıkış tarihi de belli oldu. FPS serisi Battlefield‘ın yeni oyunu Battlefield 5'ten ilk görüntüler de paylaşıldı. İşte detaylı bilgi...

Abone ol
Abone ol 24 Mayıs 2018 15:43

Electronics Arts, bu yıl en çok beklenen oyunları arasında yer alan Battlefield V ile benzersiz bir savaş deneyimi sunacağını iddia ediyor. Battlefield'ın 5. oyunundaki en büyük yeniliği İkinci Dünya Savaşı‘na dönmesi ve Premium Pass'i kaldırıyor olması. Böylece oyuncular tüm içeriğe her zaman, DLC satın almadan ulaşabilecekler.

BATTLEFİELD 5 NE ZAMAN ÇIKACAK?

Oyunun belirlenen çıkış tarihi ise 19 Ekim olarak duyuruldu. Ama Battlefield V: Deluxe Edition versiyonunu ön siparişle satın alırsanız 2 gün önceden, 16 Ekim'de oyuna ulaşabileceksiniz.

 

BATTLEFİELD İLE GELEN YENİLİKLER

Diğer bir önemli yenilikse ilk kez gelecek olan karakter özelleştirme. Artık Multiplayer karakterlerimizi kostüm, üniforma, yüz, ırk, savaş boyaları ve daha birçok seçenek üzerinden özelleştirebileceğiz. Diğer yandan, oyunun standart sınıfları seviye atlamanızla çok daha derinleşecek. Yani her Battlefield oyuncusunun artık kendine göre bir oyun düzeni olacak.

Kozmetik tarafındaki yenilikler sadece askerlerle sınırlı değil. Oyunda aynı zamanda, tüm silah ve araçlar özelleştirilebilir olacak.

İki yeni oyun modu gelecek ve bu oyun modlarından Grand Operation, Battle-Royale benzeri mekanikler sunacak. 64 oyunculuk bu mod, günlerce sürecek bir savaşa sahne olacak ve cephede ölümün dönüşü olmayacak. Hikaye desteği bulunacak bu oyun modu, dinamik yapısıyla türe yeni bir soluk getirecek. Oyuncuların ilgisi sürekli olarak ara sahneler ve sürekli değişen savaş bölgeleriyle yüksek tutulacak.


Yorumlar