Anasayfa /  Foto Galeri

Oynadığı her rolün hakkın dibine kadar veren Ozan Güven Kimdir?

Aslı ile Kerem, Muhteşem Yüzyıl, Fi ve şimdi de Babil derken birçok başarılı yapımda rol aldı Ozan Güven. Zaman ilerledikçe daha da usta bir oyuncu oldu. Komediden dramaya rol aldığı her yapımda da neredeyse zirveye oynadı. Türk televizyonlarının unutulmaz aktörlerinden biri haline geldi. Ozan Güven kim'dir, gelin birlikte tanıyalım.

Oynadığı  her rolün hakkın dibine kadar veren Ozan Güven Kimdir? - Sayfa 1

1975 Almanya’nın Nümberg şehrinde doğan sanatçının tam ismi Ozan Muharrem Güven'dir. Sanatçı, Bulgar göçmeni bir ailenin en küçük çocuğudur.

Oynadığı  her rolün hakkın dibine kadar veren Ozan Güven Kimdir? - Sayfa 2

1981 yılında Türkiye’ye dönen Güven, 7 yaşındayken babasını bir trafik kazasında kaybetti. İlkokul birinci sınıfı Almanya’da okudu daha sonra ise eğitimine Türkiye’de devam etti.

Oynadığı  her rolün hakkın dibine kadar veren Ozan Güven Kimdir? - Sayfa 3

Mimar Sinan Üniversitesi Modern Dans Bölümü’nden mezun olan Ozan Güven İzmir Belediye Konservatuarı’nda oyunculuk dersleri almaya başladı.Daha sonra Şahika Tekand Tiyatrosu’nda çalışmaya başladı.

Oynadığı  her rolün hakkın dibine kadar veren Ozan Güven Kimdir? - Sayfa 4

Televizyon dünyasına ise ilk kez 1998 yılında çiçeği büyütmek isimli dizisinde rol alarak girmiştir.Yine aynı yıl içerisinde ikinci bahar dizisinde Ulaş karaakterini oynamıştır.