Anasayfa /  Foto Galeri

Otomotiv devi'nden şoke eden indirim!

Volkswagen, öyle bir indirim yaptı ki neredeyse görenler küçük dilini yutacak. Türkiye’de ismi pek bilinmeyen hatta pek çok kimse tarafından da sevilmeyen oysa çok kaliteli ve çok konforlu aynı zamanda çok uygun fiyatlı olan Volkswagen T-Roc, şimdi tam 80 bin TL farkla satılmaya başladı. İşte kampanya ayrıntıları…

Otomotiv devi'nden şoke eden indirim! - Sayfa 1

Volkswagen T-Roc henüz yeni bir SUV modeli. Tüm dünyaya 2017 yılında sunulan Volkswagen T-Roc, Avrupa pazarında yeteri kadar ilgi görmesine rağmen ülkemizde istenilen ilgiyi göremedi.

Çok küçük bir kesim tarafından satın alınmış olan Volkswagen T-Roc, aslında bugüne kadar gördüğümüz pek çok SUV modelden daha üstün bir araç. SUV model aşıklarının da çok iyi bileceği gibi aslında bugüne kadar üretilmiş olan pek çok SUV modelden daha üstün özelliklere sahip.

İç donanım olarak, dış donanım olarak adeta bir farklılık olan Volkswagen T-Roc, 2022 için çok daha cazip fiyatlarla geliyor. İşte sizi sizden alacak Volkswagen T-Roc 2022 fiyat listesi.

Otomotiv devi'nden şoke eden indirim! - Sayfa 2

Volkswagen T-Roc 2022 Mart Fiyat Listesi

• Volkswagen T-Roc Yeni T-Roc 1.5 TSI 150 PS DSG Life: 644 bin 400 lira

• Volkswagen T-Roc Yeni T-Roc 1.5 TSI 150 PS DSG Style: 706 bin 700 lira

• Volkswagen T-Roc Yeni T-Roc 1.5 TSI 150 PS DSG R-Line: 773 bin lira 

Otomotiv devi'nden şoke eden indirim! - Sayfa 3

Volkswagen T-Roc 2022 Mart Opsiyon Fiyat Listesi

• Metalik renk: 5 bin 180 lira

• Panoramik açılır cam tavan: 16 bin 800 lira  

Otomotiv devi'nden şoke eden indirim! - Sayfa 4

Volkswagen T-Roc 2022 İle 2021 Fiyat Farkı

Volkswagen T-Roc, elinde kalan 2021 modellerin satışını gerçekleştirebilmek adına 80 bin TL fark açtı.

Bu da 2021 model T-Roc’un 2021 modelinin 80 bin TL daha uygun fiyatlarla alınabileceğini gösteriyor. Donanımı, konforu ve kalitesi ile adeta vazgeçilmez bir araç olan Volkswagen T-Roc, satın almak istemeyenleri de ikna eder cinste bir araç.

Yapılan kampanyalar ve aracın güzelliği, teknolojisi ve uygun fiyatı sayesinde bugün Türkiye’nin en çok satan SUV modelleri arasında olmayı gerçekten hak ediyor. Volkswagen T-Roc hala hak ettiği değeri göremedi. Bu onu zayıf bir araç yapmıyor olsa da ülkemizde istekler farklı olabiliyor.