Anasayfa /  Foto Galeri

Otomobil kullananlara akaryakıt müjdesi! 40 tl indirim kararı alındı

Dolardaki yükseliş sonrasında akaryakıt fiyatlarına yapılan rekor zamlardan sonra benzin ve motorin fiyatları 13 liraya yakın bir seviyede hareket ediyor. Genel peş peşe bu zamlar sürücüleri de isyan ettirirken, TEB'den çok önemli bir kampanya haberi geldi. Türkiye Ekonomi Bankası (TEB) ile akaryakıt firması BP arasında bir anlaşma imzalandı, sürücülere de müjde verildi. TEB'den duyurulan kampanya ile birlikte BP'den akaryakıt alanlara 40 lira indirim yapılacak.

Otomobil kullananlara akaryakıt müjdesi! 40 tl indirim kararı alındı - Sayfa 1

TEB, akaryakıt firmasıyla yapılan anlaşmayı web sitesi üzerinden duyurdu ve yapılan bu duyuruda 40 TL indirimi sunacaklarını açıkladı. Bu kampanyadan faydalanmak için şartları da açıklayan TEB, kampanyanın 1 Ocak'ta başladığını ve 15 Şubat 2022 tarihine kadar devam edeceğini açıkladı.

Peki bu kampanyadan nasıl yararlanılır?

Otomobil kullananlara akaryakıt müjdesi! 40 tl indirim kararı alındı - Sayfa 2

TEB bununla ilgili bir duyuru yaptı ve bu duyuruda, "BP İstasyonlarında 4 defa 150 TL ve üzeri alım yaptıktan sonra, 21 Şubat-06 Mart 2022 tarihleri arasında Bonus üyesi BP İstasyonlarında yaptığınız harcamalarda indirim alacak ve bu indirim kartınıza 10 Mart 2022 tarihinde yansıtılacaktır." ifadelerini kullandı.

Kampanyanın ayrıntısı nedir?

Otomobil kullananlara akaryakıt müjdesi! 40 tl indirim kararı alındı - Sayfa 3

TEB'den yapılan açıklamada şöyle denildi:  TEB Kredi Kartları’nızla 01 Ocak- 15 Şubat 2022 tarihleri arasında Bonus üyesi BP İstasyonlarında ayrı günlerde ve tek seferde, 4 defa 150 TL ve üzeri akaryakıt ya da otogaz harcaması yapın; SMS ile kampanyaya katılarak 30 TL indirim, CEPTETEB uygulaması üzerinden kampanyaya katılarak 40 TL indirim kazanın.

Kampanyaya nasıl katılım yapılır?

Otomobil kullananlara akaryakıt müjdesi! 40 tl indirim kararı alındı - Sayfa 4

Harcama yapmadan önce BP yazıp 4616’ya SMS ile gönderebilir veya CEPTETEB Mobil Uygulaması kampanyalar sayfasından katılımınızı gerçekleştirebilirsiniz. BP İstasyonlarında 4 defa 150 TL ve üzeri alım yaptıktan sonra, 21 Şubat-06 Mart 2022 tarihleri arasında Bonus üyesi BP İstasyonlarında yaptığınız harcamalarda indirim alacak ve bu indirim kartınıza 10 Mart 2022 tarihinde yansıtılacaktır.