Anasayfa /  Eğitim

ÖSYM KPSS ortaöğretim tercih sonuçları açıklandı mı?

KPSS Ortaöğretim tercih sonuçları ne zaman açıklanacak? Sorusu adaylar tarafından merak ediliyor. Adaylar 7 Ocak tarihine kadar tercih başvurularını gerçekleştirdi, şimdi gözler ÖSYM'de. Peki, KPSS ortaöğretim tercih sonuçları ne zaman açıklanacak? İşte KPSS ortaöğretim tercih sonuçları 2021 hakkında...

Abone ol
Abone ol 11 Ocak 2021 13:57

KPSS ortaöğretim tercih sonuçları ne zaman açıklanacak? Sorusu adaylar tarafından merak konusu oldu. KPSS ortaöğretim tercihleri ÖSYM tarafından alındı.

KPSS ORTAÖĞRETİM TERCİH SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

KPSS tercih sonuçlarının ne zaman açıklanacağı ile ilgili henüz bir açıklama yapılmadı. 23 Temmuz - 04 Ağustos 2020 tarihleri arasında tercihleri alınan KPSS-2020/1 tercihlerinin sonuçları 13 Ağustos tarihinde erişime açılmıştı. 

Adaylar, yerleştirme sonuçlarını T.C. Kimlik Numaraları ve şifreleri ile ÖSYM’nin internet sayfasından öğrenebileceklerdir. Yerleştirme bilgileri, yerleştirme sonuçları ÖSYM’nin internet sayfasından adaylara ve kamuoyuna açıklandıktan sonra ÖSYM tarafından ilgili kurumlara elektronik ortamda verilecektir.

KADRO VE POZİSYONLARA ATANMA

ÖSYM tarafından yerleştirilen adaylar, başka bir sınav veya mülakat yapılmaksızın, yerleştirme yapılan kadro ve pozisyonlara kamu kurum ve kuruluşlarınca doğrudan atanacaklardır. Yerleştirildikleri halde atama için öngörülen niteliklere sahip olmayan veya gerekli belgeleri süresi içinde yerleştirildikleri kurum veya kuruluşa teslim etmeyen adayların atamaları yapılmayacaktır. 

Yorumlar