Anasayfa /  Foto Galeri

Oscar töreninde tokat atan Will Smith'ten hayranlarını şoke eden hamle

Bu yıl 94.kez düzenlenen Oscar ödül törenine Will Smith'in Chris Rock'a attığı tokat damga vurmuştu. Smith, komedyen Rock Oscar Ödül Töreninde eşi Jada Smith'in saçkıran hastalığına göndermede bulunan bir şaka yapınca sahneye çıkıp komedyene tokat atmıştı. Daha sonradan özür dileyen Smith'den herkesi şoke eden bir hamle geldi.

Oscar töreninde tokat atan Will Smith'ten hayranlarını şoke eden hamle - Sayfa 1

Oscar Ödülleri olarak da bilinen ve sinema dünyasının en prestijli ödüllerinden olan 94. Akademi Ödülleri töreninde, eşi Jada Pinkett Smith'e yaptığı şakayı kaldıramayarak komedyen sunucu Rock'a tokat atan Smith'in o anları dünya gündemine damga vurmuştu.

Oscar töreninde tokat atan Will Smith'ten hayranlarını şoke eden hamle - Sayfa 2

Ödül töreninin komedyen sunucusu Chris Rock, Will Smith'in eşi Jada Pinkett Smith'in saçkıran rahatsızlığını espri konusu yapınca siyahi oyuncu sahneye gelerek Rock'a tokat atmış ve Smith'in "karımın adını ağzına alma diye" iki kez bağırması canlı yayına yansımıştı.

Oscar töreninde tokat atan Will Smith'ten hayranlarını şoke eden hamle - Sayfa 3

Rock, tokat yedikten sonra soğukkanlılığını korumuş ve Los Angeles Polis Departmanına göre, suçlamada bulunmayı reddetmişti. Rock suçlamada bulunmayı reddetse de geçtiğimiz Pazar günü yaptığı açıklamada, 'ilgili taraf daha sonraki bir tarihte bir polis raporu isterse, LAPD bir soruşturma raporunu tamamlamak için hazır olacak' ifadelerini kullanmıştı.

Oscar töreninde tokat atan Will Smith'ten hayranlarını şoke eden hamle - Sayfa 4

İSTİFA ETTİ! 

Sansasyon yaratan anlar sonrası Will Smith, Sinema Sanatları ve Bilimleri Akademisi'nden istifa ettiğini duyurdu. Smith yaptığı açıklamada, eylemlerini "şok edici, acı verici ve affedilemez" olarak nitelendirdi ve Akademi Yönetim Kurulu'nun uygun gördüğü ek sonuçları kabul edeceğini söyledi.