Anasayfa /  Foto Galeri

Hangi yangınlar söndürüldü, hangi yangınlar devam ediyor? İşte orman yangılarında son durum

28 Temmuz'dan bu yana yurdun birçok noktasında etkili olan yangınların büyük bir bölümü kontrol altına alınırken, devam edenlerle ilgili çalışmalar da sürüyor. Orman yangınları 13. Gününde de devam ediliyor. 47 ilimizde çıkan 241 orman yangınından 235'i kontrol altına alındı. Muğla'daki 6 farklı noktada devam eden yangınlara ise devam ediliyor. Muğla'da ise alevlere müdahale ediliyor. Peki, Yangınlar nerelerde devam ediyor? İşte yangında son durum ve haritası…

Hangi yangınlar söndürüldü, hangi yangınlar devam ediyor? İşte orman yangılarında son durum - Sayfa 1

Türkiye'nin Akdeniz ve Ege bölgelerinde etkili olmayı sürdüren orman yangınlarıyla mücadele devam ediyor. Karadan ve havadan müdahaleler sürerken, yangınlar kontrol altına alınmaya çalışılıyor.

Hangi yangınlar söndürüldü, hangi yangınlar devam ediyor? İşte orman yangılarında son durum - Sayfa 2

Yangınlar söndü mü, sorusuna tüm Türkiye tarafından yanıt aranıyor. 13 gündür orman yangınları devam ederken yangınlarla mücadele de sürüyor. 28 Temmuz'da başlayan orman yangınları deniyle 47 ilde toplamda 83 bin 810 hektarlık ormanlık alan küle söndü, binlerce doğa canlısı öldü, yüzlerce vatandaşımız evlerinden oldu.

Hangi yangınlar söndürüldü, hangi yangınlar devam ediyor? İşte orman yangılarında son durum - Sayfa 3

Türkiye'yi etkisi altına alan yangınlarla mücadele sürerken, yeni haberler de gelmeye devam ediyor. Özellikle Antalya ve Muğla'da etkili olan yangınların büyük bir kısmı söndürüldü.

İşte yangınlarda son dakika gelişmeler

Hangi yangınlar söndürüldü, hangi yangınlar devam ediyor? İşte orman yangılarında son durum - Sayfa 4

ORMAN YANGINI DEVAM EDEN YERLER VE YANGIN HARİTASI: 235 YANGIN KONTROL ALTINA ALINDI

47 ilimizde çıkan 241 orman yangınından 235'i kontrol altına alındı, yalnızca Muğla'nın 6 farklı noktasında yangınlar devam ediyor.