Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

Orman Genel Müdürlüğü ( OGM ) 2019 Yılı Unvan Değişikliği Sınav İlanı Yayımlandı

Orman Genel Müdürlüğü ( OGM ) 2019 Yılı Unvan Değişikliği Sınav İlanı Yayımlandı. Orman Genel Müdürlüğü 4 farklı kadro için Unvan Değişikliği sınavı duyurusu yaptı. Toplamda 747 boş kadro için sınav sonucuna göre görev değişikliği yapılacak.

Abone ol
Abone ol 03 Temmuz 2019 16:13

Orman Genel Müdürlüğü ( OGM ) Temmuz ayının girmsi ile birlikte resmi internet sitesi üzeride yaptığı duyuruya göre 747 kişilik kadro için sınav yapacağını belirtti. Söz konusu sınav Görevde yükselme kapsamında yapılacak ve adaylar 2019 Yılı Unvan Değişikliği sınavına katılacaklar.

DUYURUNUN DETAYLARI:

Orman Genel Müdürlüğü bünyesinde ihtiyacını gidermek için kurum için farklı pozisyonlarda görev yapan personellerin yükselmeleri amacı ile açılmış olan unvan değişikliği sınavı sonucuna göre aşağudaki 747 kişilik kadro için boş olan kadrolar sınav sonucuna göre doldurulacaktır.

HANGİ KADROLARA ALIM YAPILACAK!

Orman Genel Müdürlüğü Personelinin görevde yükseklmesi için ve unvan değişikliği yapabilmesi için 747 kişilik kadroya kurum içi atama yapacak. Bu yönde;




1 ila 8 derece arası 380 Adet Mühendis,


1 ila 8 derece arası 5 Adet Mimar,


1 ila 7 derece arası 4 Adet Mütercim,


1 ila 9 derece arası 358 Adet Tekniker,




kadrolarına unvan değişikliği sınavı uygulayacak.

SINAVA BAŞVURULAR NE ZAMAN YAPILACAK?

Adayların bu sınava başvuru yapabilmeleri için Fakültelerin, Mühendislik, Mimar, Mütercim ve Tekniker bölümlerinden mezun olmuş olmaları veya son başvuru tarihine kadar mezun olabilecek olmaları gerekmektedir. 

Başvuruşar 08 temmuz 2019 tarihinde başlayacak olup en geç 22 temmuz 2019 tarihine kadar devam edecektir.Adaylar https://orbis.ogm.gov.tr adresinden kullanıcı adı ve şifresiyle giriş yaparak ilan edilen unvanlardan yalnız birini tercih etmek suretiyle Unvan Değişikliği Talep Formunu dolduracaklardır. Adaylar, başvuru esnasında ORBİS bilgileri ile ilgili olarak bir hata ve sorun ile karşılaşmaları durumunda özlük dosyasının bulunduğu personel birimleri vasıtasıyla düzeltme talebinde bulunabileceklerdir.

Adaylar tarafından Unvan Değişikliği Talep Formunun çıktısı alınarak, ıslak imzalı olarak en geç 24/07/2019 tarihinde Personel Dairesi Başkanlığında olacak şekilde bağlı oldukları birimler aracılığıyla Genel Müdürlüğümüze gönderilecektir. Unvan değişikliği sınavına girmeye hak kazanan adayların listesi www.ogm.gov.tr adresinde yayınlanacak olup; ayrıca yazılı bildirim yapılmayacaktır. 

Söz konusu duyurunun tamamnına ulaşmak için ve Sınavda açılan kadro unvanları ve sayıları (Ek-1), kadro unvan ve bölümleri (Ek-2)'deki listelerine aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilirsiniz.

Orman Genel Müdürlüğü ( OGM ) 2019 Yılı Unvan Değişikliği Sınav İlanı Tam Metni ve Ekleri için TIKLAYIN




Yorumlar