Anasayfa /  Magazin

Orhan Aydın'dan depremde kaybettiği kızı için yürek yakan paylaşım! Kalbimde cam kırıklar var!

Kahramanmaraş'ta meydana gelen deprem sonrası sosyal medyada kızı ve eski eşi için yardım çağrısı yapmıştı. Kahramanmaraş'ta meydana gelen ve 10 ilimizde yıkımlara neden olan depremlerde kızını kaybeden usta oyuncu Orhan Aydın, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla yürekleri dağladı.

Abone ol
Abone ol 15 Şubat 2023 02:56

Orhan Aydın'dan depremde kaybettiği kızı için yürek yakan paylaşım!

6 Şubat'ta merkez üssü Kahramanmaraş'ta meydana gelen 7.7 ve 7.6 şiddetindeki depremler, Adana, Adıyaman, Diyarbakır, Gaziantep, Hatay, Kahramanmaraş, Kilis, Malatya, Osmaniye ve Şanlıurfa'da etkili oldu.

Cenaze için annesiyle Hatay'a giden Orhan Aydın'ın kızı Eylem Şafak Aydın da enkaz altında kaldı. Günlerce yapılan çalışmanın sonucunda Aydın'ın cansız bedenine ulaşıldı. Evlat acısıyla yıkılan usta oyuncu da Twitter hesabından duygusal bir paylaşım yaptı.

Orhan Aydın, önceki gün evladının cenazesini teslim alarak Muğla'ya getirdi. Eylem Şafak Aydı, önceki gün gözyaşları içinde son yolculuğuna uğurlandı.

Twitter hesabındaki profil fotoğrafına kızının fotoğrafını koyan Orhan Aydın, "Kalbimde cam kırıklar var. 11 Şubat 2023..." notunu yazdı.

Yorumlar