Anasayfa /  Foto Galeri

Onun lakabı "Kral"dı... Şimdi çok zor yürüyor

Onun lakabı "Kral"dı... Şimdi çok zor yürüyor - Sayfa 1

O sahneye çıktığında herkes onu hayran gözlerle izlerdi. Dünyanın gelmiş geçmiş en iyi vücut geliştiricilerinden biriydi. Vücut geliştirmenin Oscar'ı sayılan Mr. Olimpia'yı 8 kere kazandı. Şimdi ise zamanında kaldırdığı ağırlıklar nedeniyle birçok hastalığa sahip ve çok yürüyor. İşte "Kral"ın yani Ronnie Coleman'ın hikayesi. Coleman 1964 yılında ABD'nin Louisiana eyaletinde dünyaya geldi. Üniversitede muhasebe bölümünde okudu. Okulu dereceyle bitirdi fakat iş bulamadı. İş bulamayınca polis memuru oldu.

Onun lakabı "Kral"dı... Şimdi çok zor yürüyor - Sayfa 2

Çok iriydi. Bu nedenle bir arkadaşı "Spor yapmalısın" dedi. Ama Coleman'ın spor salonuna gidecek parası yoktu. Spor salonunun sahibi ona ücretsiz üyelik verdi her şey böyle başladı.

Onun lakabı "Kral"dı... Şimdi çok zor yürüyor - Sayfa 3

Çok çalıştı. Çok çalışmasına rağmen çok kaybetti ama hiç yılmadı. Rekabet insanı hırslandırır değil mi? Colemanı da hırslandırdı ama o rakiplerine karşı da her zaman iyiydi. Yani centilmen bir yarışcıydı.

Onun lakabı "Kral"dı... Şimdi çok zor yürüyor - Sayfa 4

Polisliği de bırakmadı antremanlarına da devam etti sonunda 1998 yılında vücut geliştirmenin Oscar'ı sayılan Mr. Olympia'yı kazandı. O an açıklandığında sevinçten kendini yere attı. Onun bu hareketi insanlar tarafından sevilmesini sağladı.