Anasayfa /  Teknoloji

Onlyfans nedir,nasıl kullanılır? Onlyfans kullanan ünlüler kimlerdir?

Onlyfans son zamanlarda sosyal medya kullanıcıları tarafından araştırılıyor. Onlyfans hesabı açan herkes bir paylaşımla milyonlarca lira paylaşabiliyor. Peki, Onlyfans nedir, nasıl hesap açılır? Onlyfans kullanan ünlüler kimlerdir? İşte detaylar...

Abone ol
Abone ol 08 Temmuz 2022 16:47

Onlyfans son zamanlarda sosyal medya kullanıcıları tarafından araştırılıyor. Onlyfans hesabı açan herkes bir paylaşımla milyonlarca lira paylaşabiliyor. Peki, Onlyfans nedir, nasıl hesap açılır? nlyfans kullanan ünlüler kimlerdir? İşte detaylar...

Ünlülerinde kullandığı bu uygulama birçok kişi tarafından araştırılmaktadır. Onlyfans, yetişkin kişilerin kullanması gereken bir platformdur. Özellikle hem oyuncu hem da şarkıcı olan Bella Thorne’un platform üzerinde kazandığı 1 milyon dolar gündemde yer alıyor. Bunun üzerine pek çok kişi platform hakkında araştırma yapmaya başladı. İşte Onlyfans uygulaması hakkında merak edilenler…

Onlyfans nasıl kullanılır?

Onlyfans kullanmak isteyen kişilerin yapması gerekenler şu şekildedir:

Öncelikle ilk yapılması gereken kendinize bir hesap açmaktır. Bunun için de belli bir ücret ödemeniz gerekir.

Daha sonra kişiler para kazanmak için platforma video yüklemelidir. İsteyen kullanıcılar sadece seyirci olarak da bulunabilirler.

Para kazanmak için atılan videoların platforma uygun olması gerekmektedir.

Atılan videolar ile yeni aboneler ve izleyiciler hesabınızda yer alacaktır.

Kişiler abone sayılarını arttırdıkça bu oranda para da kazanmaya başlayacaktır.

Bu adımlar uygulayan kişiler platformdan para kazanabilecektir. Bunlarla birlikte para kazanmak için düzenli olarak içerik yüklemek gerekmektedir. Bu içerikler dosya video ya da fotoğraf olabilir.Bu sayede hesabınızda daha çok kullanıcı yer alacaktır.

 

Onlyfans nedir?

Onlyfans video paylaşımı yapılarak para kazanma imkanınızın olduğu bir uygulamadır. Bilgisayarınızı APK olarak indirilebilmektedir. İsteyen kişilerde telefona uygulama olarak yükleyebilir.Web sitesi üzerinden de kullanılır.

Onlyfans Türkiye’de yasak mı?
Bu uygulama Türkiye'de yasal olarak kullanılan bir uygulama değildir. Uygulamayı kullananlar Yasal olmayan yollarla uygulamayı indirmekte ve kullanmaktadır. APK olarak indirilerek kullanılmaktadır. Yakın zaman içerisinde de Türkiye'de yasal olması beklenen bir uygulama değildir.

Onlyfans Türkiye nedir?

Platformda Türk olarak sadece birkaç kullanıcı yer alsa da dünyada oldukça popüler bir uygulama olarak görülmektedir. Yurt dışında oldukça popüler olan bu uygulama kullanım aşamasına göre ve içerik yüklenmesine göre de para kazanma oranları değişmektedir. Onlyfans uygulamasını açmak tamamen ücretsizdir. Ancak platformda yer alan kullanıcıların içeriklerini görüntüleyebilmek için her kullanıcı için ayrı ücretler istenmektedir. Platformda içerik üreten kişilerde kanallarına abone olan kişilerden para kazanmaktadır. Bu noktada ne kadar çok abone olursa o kadar çok para kazanırsınız.

Onlyfans nasıl yüklenir?

Onlyfans platformunu kullanmak için öncelikle Google üzerinden palatforma giriş yapabilirsiniz. Daha sonra giriş yaptığınız uygulamadan kendi hesabınıza oluşturmanız gerekmektedir. Sadece Google üzerinden değil telefonunuza uygulamayı da indirebilirsiniz. Google Play Store üzerinden OFTV (OnlyFans TV) uygulamasını ücretsiz olarak edinebilirsiniz. Telefonunuzda çok yer kaplamayan bu uygulamaya daha önce giriş yaptığınız bilgileriniz de giriş yapabilirsiniz. Üye olmayan kişiler ise tekrardan üyeliklerini yapabilirler.

Onlyfans güvenilir mi?

Platformun güvenilir olup olmaması da en çok akıllara takılan sorulardan biridir. Gün geçtikte popülerleşen bu uygulamanın güvenilir olduğu da söylenmektedir. Uygulamanın kendine ait Instagram hesabı üzerinden oldukça güvenilir olduğu da sürekli vurgulanmaktadır. Londra merkezli olan bu uygulamada kişilerden hasta kişisel bilgileri istenmemektedir. Bu nedenle de uygulamanın güvenli olduğu söylenir. Bu uygulamanın yetişkinler için olduğunu belirtmekte fayda var. Çocuklarınız için kesinlikle kullanılması önerilmeyen bir uygulamadır.

Onlyfans hesabı nasıl açılır?

Onlyfans hesabı ile para kazanmak istiyorsanız profilinizde daha çok abone çekmeniz gerekmektedir. Bu oranda kazanacağınız fiyatlarda yüksek olacaktır. Ne kadar çok abone o kadar çok para demektir. Platformda sadece gezmek istiyorsanız yapmanız gerekenler şu şekildedir:

Onlyfans resmi sitesi üzerinden giriş yapmanız gerekir.

Ardından sayfada bulunan Google, Twitter ya da Sign Up For OnlyFans.com seçenekleri ile üye olabilirsiniz.

Üyelik işlemlerinin ardından istediğiniz kişilerin profiline üye olabilirsiniz.

Abonelik için yapmanız gerekenler ise kart bilgilerinizi soldurarak ödeme yapmaktır.

Platformda ücretsiz hesaplarda yer alırken içerikler yetişkinler içindir. Premium hesaplarında yer aldığı platformda kart bilgileriniz ile ödeme yaparak içeriklere erişim sağalayabilrsiniz.

Onlyfans hesabı olan ünlüler kimlerdir?

Birçok ünlülün yer aldığı platform dikkat çekerken hangi ünlüleri kullandığı da araştırılıyor. Platfomda yer alan ünlü isimler şu şekildedir:

Rapçi THe DReam, Chat Johnnson, Cardi B, Hollyqood çifti olarak bilinen Safaree Samuels ve Erica Menai, Safaree, Blac Chyna gibi isimler platformda yer alıyor.

En son katılım sağlayan Bella Thorne ise 24 saatte 1 milyon dolar kazanarak bir ilke imza attı. Thorne’un bir hafta içerisinde kazandığı tutar ise 3 milyon dolar oldu. Thorne, bu hesaptan gelen parayı bağışlayacağını söylerken hesabı para amaçlı değil belgeseline katkı amaçlı kullandığını belirtti.

Onlyfans uygulaması var mı?

Platform genellikle Google üzerinden kullanılmakta olsa da bu platformu uygulaması da yer almaktadır.Öncelikle kullanmak için üyelik işlemlerini yapmanız gerekir. Daha sonra uygulamayı kolayca kullanabilirsiniz. Uygulamada daha çok yetişkin içeriklerin olduğunu belirtmemiz gerekir. Google üzerinden üye olan kişiler uygulamayı indirdiklerinde bu üyeliklerine devam edebilirler. Ancak uygulamayı indirmeden önce üyeliği olmayan kişiler uygulama üzerinden üyelik işlemlerini yapabilirler.

 

Yorumlar