Anasayfa /  Popüler  /  Önemli günler

Hediye işini son güne bırakanlar için hayat kurtaran fikirler! (14 Şubat Sevgililer Günü)

Bugün 14 Şubat Sevgililer Günü ve siz hala ne hediye alacağım diye düşünüyor musunuz? 14 Şubat Sevgililer Günü Kadın ve Erkek için hediye fikirleri neler? Sevgilime hangi hediyeyi alsam beğenir veya Sevgililer Günü için en güzel hediye nedir? sorularının cevaplarını arıyorsanız eğer haberimize göz gezdirmenizi tavsiye ederiz. İşte hem kadınlar için hemde erkekler için 14 Şubat Sevgililer Günü hediyeleri ve hediye işini son güne bırakanlar için hayat kurtaran fikirler...

Abone ol
Abone ol 14 Şubat 2019 01:54

Bugün 14 Şubat Sevgililer Günü ve siz hala ne hediye alacağım diye düşünüyor musunuz?  14 Şubat Sevgililer Günü Kadın ve Erkek için hediye fikirleri neler? Sevgilime hangi hediyeyi alsam beğenir veya Sevgililer Günü için en güzel hediye nedir? sorularının cevaplarını arıyorsanız eğer haberimize göz gezdirmenizi tavsiye ederiz.  İşte hem kadınlar için hemde erkekler için 14 Şubat Sevgililer Günü hediyeleri ve hediye işini son güne bırakanlar için hayat kurtaran fikirler...

14 Şubat Sevgililer Günü hediyesi almak için asrtık son saatler birçok çiftin sabırsızlıkla beklediği 14 Şubat sevgililer günü perşembe günü yani bugün kutlanacak. Çifler için çok özel bir yeri olan sevgililer günü için en uygun yaratıcı ve farklı hediye fikirleri sayfamızda. Ayrıca erkeğe alınacak 14 şubat sevgililer günü hediyeleri, kadına alınacak 14 şubat sevgililer günü hediyeleri neler olabilir biz sizin için araştırdık.

Sevgililer Günü hediyeleri yakınlarının özel günde hatırlamak ve günlerini tebrik etmek isteyen kişiler tarafından sıklıkla tercih ediliyor. Peki, Sevgililer Günü'nün tarihi ne ve sevgiliye ne hediye almalı? İşte cevaplar...

Kadınların erkek sevgiliye alabilecekleri bazı hediye fikirleri şöyle;

*Şık bir gömlek ve kravat takımı

*Oyun konsolu

*Ayakkabı

*İsimlerin yazılı olduğu yastık veya kupa

*İmza kalemi

*Parfüm ve benzeri kozmetik ürünleri

*El örgüsü ile yapılmış kazak

Bütçeye göre farklılık gösteren kadın sevgiliye alınabilecek bazı hediye fikirleri şöyle;

*Tektaş pırlanta yüzük

*Gümüş veya altın kolye

*Parfümeri ürünü

*Şık bir elbise

*Ayakkabı

*Çikolata paketi

*Kol saati

*Çanta

*Resminin olduğu bir tablo

*Çiçek

*Adına hazırlanmış bir kupa

Erkek Arkadaşınıza Sürpriz Sevgililer Günü Hediyesi

Tüm etkileyici görüntüsü ve şirinliğiyle plakasında isimlerinizin yazılı olacağı Kişiye Özel Vosvos Oyuncak Arabalar, erkek arkadaşınıza verdiğiniz değeri en güzel şekilde gösterebilecek armağanlardan biri. Kadınların için pembe ve erkekler için lacivert renkteki 2'li hediyelik Vosvos'lar siparişiniz halinde ikili olarak ve isimlerinize özel olarak hazırlanıyor. 14 Şubat Sevgililer Günü için erkeğe ne hediye alınır diye düşünenler için 2'li Vosvos Oyuncaklar harika bir hediye seçeneği!

KANLI SEVGİLİLER GÜNÜ

Bu hikayenin geçmişi İmparator İkinci Claudius'a dayanıyor. Claudius evli erkeklerin kötü askerler olduğuna inandığı için evlenmeyi yasaklıyor.

Valentine ise evlenmenin Tanrı'nın insan için planladığı şeylerden biri ve ayrıca dünyanın amacı olduğuna inandığı için gizli şekilde insanları evlendirmeye devam ediyor.

Claudius bunu fark ettiğinde Valentine'ı hapse atıyor ve sonra ölüme mahkum ediyor.

Hapiste Valentine gardiyanın kızına aşık oluyor ve 14 Şubat'ta idama götürülürken kıza "Senin Valentine'ın" imzalı bir aşk mektubu gönderiyor. Günümüzde Sevgililer Günü'nde insanların birbirine kart göndermesinin kökeni işte burada.

Her ne kadar erken dönem Hristiyanlar Sevgililer Günü'nü kutlamış olsa da, Sevgililer Günü'nün aşkla ve hediye vermekle bu denli sıkı ilişkide olması Orta Çağı ve sonrasını buluyor.

İngiliz edebiyatının iki devi, Chaucer ve Shakespeare, bu günün Birleşik Krallık'ta ve sonra Avrupa'da ve Yeni Dünya'da bu denli popülerleşmesinden sorumlu.

Sevilen kişilere kartpostal vermek Orta Çağ'da zaten yaygınlaşmıştı ama büyük bir ticaret haline gelmesi 19. yüzyılda oldu, endüstri devrimi kartpostalların fabrika üretimini mümkün kılınca.

1916'da pek de bilinmeyen ABD Missouri'de Kansas merkezli Hallmark Kartları şirketi, seri üretime geçerek, kutlamaların şeklinin hemen hemen bugünkü halini almasına sebep oluyor.

Bu şirket şu anda Sevgililer Günü için 132 milyon kartın satıldığı bir endüstrinin parçası.




Yorumlar