Anasayfa /  Popüler  /  Önemli günler

Black Friday 2018 indirimleri ne zaman başlayacak? Büyük Cuma 2018 ne zaman?

Bir alış veriş çılığınlığı Black Friday indirimleri için geri sayım başladı. ABD Menşeili olan ve Türkiye'de Büyük Cuma indirimleri olarak da bilinen etkinlik, tüm dünyada olduğu gibi Türkiye'de de heyecanla bekleniyor. Teknoloji başta olmak üzere bir çok sektörede çeşitli marka ve mağazaların indirim yapacağı Black Friday etkinliğinde, tüketiciler alışverişe yönlendirilecek. Peki, Black Friday ne zaman? 2018 Black Friday indirimleri ne zaman başlayacak? Tüm ayrıntılar haberimizde

Abone ol
Abone ol 19 Kasım 2018 02:47

 2018 Black Friday indirimleri ne zaman başlayacak?  Büyük Cuma 2018 ne zaman?

Black Friday ( Büyük Cuma) indirimleri için az bir zaman kaldı.  Milyonlarca alışveriş tutkunu dört gözle Black Friday etkinliğini bekliyor. Dünya üzerinde teknolojiden ev tekstiline kadar çeşitli birçok ürünün indirime gireceği süreç, ülkemiz özelinde de yakından takip ediliyor. Peki, Black Friday ne zaman? İşte 2018 Black Friday hakkında merak edilenler!

BLACK FRİDAY 2018 NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Black Friday geçtiğimiz yıl ise 17 Kasım'dan 26 Kasım'a kadar devam etmişti. Bazı mağazalar Black Friday satışlarına Şükran Günü olan perşembe gününde, bazıları ise pazartesi ve çarşamba günlerinde başlıyor.

Black Friday indirimleri bu sene 23 Kasım tarihinde başlayacak.

BLACK FRIDAY TARİHİ HAKKINDA BİLGİLER

Black Friday, ABD'de Şükran Günü'nden sonra gelen ilk Cuma gününe denir. Gün 1932'den bu yana Noel alışveriş sezonunun başlangıcı kabul edilir. Mağazalar çok erken saatte açılır ve geç kapanırlar, ve beklenmedik derecede indirimli satış yaparlar. Black Friday bir resmi tatil sayılmaz. Dünyanın birçok ülkesinde Black Friday günü vardır.

Bu alışveriş gününe tarihte ilk defa 1961 yılında gazetelerde Black Friday olarak bahsedilmiştir. O günde, Philadelphia'da, alışverişten dolayı oluşan yoğun trafik ve zorluklar nedeniyle bu isim verilmiştir. Son yıllarda, bu gün, hem insanlar hem de mağazalar için olumlu şekilde karşılanmaktadır.



Black Friday indirimi yapan firmaları görmek için tıklayın





Playstation Black Friday indirimlerini görmek için tıklayın




Yorumlar