Anasayfa /  Popüler  /  Önemli günler

14 Şubat Sevgililer Günü için ilginç kampanya...

Eskişehir’de yaklaşan 14 Şubat Sevgililer Günü öncesi bir kafe, ilginç bir kampanyaya imza attı. Sevgililer Günü’nde, ‘Sevgilisiyle birlikte gelen çiftlere yüzde 10, eşiyle birlikte gelen çiftlere yüzde 20 indirim yapılırken, hem sevgilisi hem de eşiyle birlikte gelen kişilere tüm hizmetler ücretsiz olacak.  

Abone ol
Abone ol 11 Şubat 2018 11:22

Dünyanın birçok ülkesinde kutlanan 14 Şubat Sevgililer Günü öncesi Eskişehir’de bir işletme ilginç bir kampanyaya imza attı. Sevgililer Günü’ne özel yapılan kampanyada, ‘Sevgilisiyle birlikte gelen çiftlere yüzde 10, eşiyle birlikte gelen çiftlere yüzde 20 indirim’ yapılacak. Ancak yapılan kampanyanın son maddesinde, ‘Hem eşi hem de sevgilisiyle birlikte gelen kişilere’ o gün verilecek tüm hizmetler ücretsiz olacak.

Kafe müşterileri gülümseten yazıya birçok yorum yaparken bu 14 Şubat’ı yalnız geçirecek bazı gençler kampanyayı üzüntüyle karşıladı.



“O eşi ve sevgilisiyle birisi gelsin ben evi ve arabayı üstüne yapacağım”

Kafe müşterilerinden Melikşah Özdemir, asılan yazı hakkında yorum yaparak, “Bu kampanyayı duyduk. Güzel, insanların işine gelebilir ama benim sevgilim yok. Arkadaşım burada sürekli onunla geliyoruz zaten. O eşi ve sevgilisiyle birisi gelsin ben evi ve arabayı üstüne yapacağım. Ciddi söylüyorum evi, arabayı ne varsa üstüne yapacağım. Ben böyle düşünüyorum. Fakat şuan için malım mülküm yok ama ileride buradan sözüm olsun evi, arabayı yapacağım” şeklinde konuştu.



“Bunu yapabilecek cesaretli bir insan varsa gelsin buraya dükkanı üstüne yapalım”

Kafe müşterilerinden Mert Apak da gülümseyerek son maddenin yuva yıkıcı olabileceğini belirtip, “Bu uygulamayı gördüm ve şöyle bir düşünüp son maddeyi gördükten sonra biraz yuva yıkıcı olabilir. Ama insanların denemesini tavsiye ederim. Eğer bunu yapabilecek cesaretli bir insan varsa gelsin buraya dükkanı üstüne yapalım diyoruz. Güzel şeyler çıkar kavga filan, güzel olur yani. Sevgilisiyle gelene yüzde 10 çok güzel bir indirim ama benim sevgilim olmadığı için pek güzel olmayabilir. Sevgilisi, eşi olanlar insanlar gelsin ama bizde ikisi de yok” ifadelerini kullandı.



“Eşi ve sevgilisiyle gelecek cesaretli bir arkadaş varsa öncelikle anlından öpeceğiz”

Kafenin işletme sahibi Ali Yalçın ise, Sevgililer Gününe biraz espriyle yaklaşmak istediklerini belirterek, “14 Şubat Sevgililer Günü'nün anlam ifade edebilmesi için biraz işin içine espri kattık. O günde buraya gelen müşterilerimizi hafif de olsa gülümsetmek adına böyle bir düşünce içerisinde bir kampanya oluşturduk. Burada da görüldüğü gibi 14 Şubat Sevgililer Gününe özel sevgilisiyle gelen arkadaşlarımıza tüm sıcak soğuk ürünlerimizde yüzde 10 indirim söz konusu olacak. Eşiyle birlikte gelen misafirlerimize yüzde 20 indirim yapacağız. Son olarak altına espri katmak mahiyetinde bir şey yaptık. Her ikisiyle yani eşi ve sevgilisiyle gelecek cesaretli bir arkadaş varsa öncelikle anlından öpeceğiz daha sonra da yediği, içtiği ücretsiz olarak kendisine takdim edeceğiz ve elini sıkıp göndereceğiz” dedi.

Sevgililer Günü neden 14 Şubat'ta kutlanır?


Etiketler günü Evli
Yorumlar