Anasayfa /  Foto Galeri

On binlerce kişiyi rahatlatacak flaş kira kararı! 3 hafta alınmayacak

3 hafta kepenk kapatacak olan mağazalardan kira alınmayacağı açıklandı. Başkan Hüseyin Altaş, “Elbirliği ile bu süreci aşacağız” dedi. BMD Başkanı Öncel, “Memnun olduk” açıklamasını yaptı. İşte ayrıntılar...

On binlerce kişiyi rahatlatacak flaş kira kararı! 3 hafta alınmayacak - Sayfa 1

Kabine Toplantısı'nda 3 haftalık kapanma kararının çıkması üzerine gözler perakende sektörünün kalbinin attığı AVM'lere çevrildi. Söz konusu süreçte büyük gelir kaybına uğrayacak sektöre Alışveriş Merkezi Yatırımcıları Derneği'nden (AYD) müjdeli haber geldi.

On binlerce kişiyi rahatlatacak flaş kira kararı! 3 hafta alınmayacak - Sayfa 2

Yüz binlerce kişinin istihdam edildiği sektörde 3 haftalık kapanmanın çok önemli olduğunu söyleyen AYD Başkanı Prof. Dr. Hüseyin Altaş, "Bizler AVM yatırımcıları olumlu sonuç almak için bu sürenin ceremesini çekmeye hazırız.

On binlerce kişiyi rahatlatacak flaş kira kararı! 3 hafta alınmayacak - Sayfa 3

Kira alınmayacak 
Yeter ki ülke olarak bu beladan kurtulalım. Bu süreçte sektöre desteğimizi sürdürmek için üye alışveriş merkezlerimiz kiracılarından kira almayacaktır.

On binlerce kişiyi rahatlatacak flaş kira kararı! 3 hafta alınmayacak - Sayfa 4

Hepimiz sonuçta aynı gemideyiz, elbirliği ile bu sıkıntılı süreci aşacağız. Bir an önce aşılanmanın artması ve sürecin çok daha iyi bir yere gitmesini umuyoruz" dedi.