Anasayfa /  Foto Galeri

'Ölümsüzlük bitkisi, cennetin asası' Aloe Vera'nın çözemeyeceği sorun yok!

'Ölümsüzlük bitkisi, cennetin asası' Aloe Vera'nın çözemeyeceği sorun yok! - Sayfa 1

Mısırlılar yüzyıllardır ona "ölümsüzlük bitkisi", Kızılderililer ise "cennetin sihirli değneği" diyor. Binlerce yıldır şifa verici özelliğiyle bilinen Aloe Vera'nın süper bitki olarak adlandırılabilecek pek çok faydalı özelliğe sahip olduğunu biliyor muydunuz? İşte Kleopatra’nın en sevdiği güzellik sırlarından biri olan yeşil mucizenin şaşırtmaya yetecek özellikleriyle 8 kullanımı. Mucize Bitkisi' olarak adlandırılan Aloe Vera her türlü problemin çözümünde kullanılıyor. Aloe Vera’nın hayatınızı kolaylaştıracak 8 kullanımı...

'Ölümsüzlük bitkisi, cennetin asası' Aloe Vera'nın çözemeyeceği sorun yok! - Sayfa 2

YANIK TEDAVİSİNDE Aloe vera, küçük yanıkları uzun süre tedavi etmek için kullanılmıştır. Mentol gibi soğutma etkisi vardır, iltihabı azaltır ve doku ve cilt yenilenmesini aktive eder. İşte nasıl kullanılacağı: Yaprağındaki sivri kısımları kesin. Aloe yaprağını daha sonra uzunlamasına kesin ve içindeki şeffaf jeli bıçakla temizleiyn. Jeli doğrudan yanık bölgeye uygulayın.

'Ölümsüzlük bitkisi, cennetin asası' Aloe Vera'nın çözemeyeceği sorun yok! - Sayfa 3

KESİK VE YARALARIN TEDAVİSİNDE Aloe Vera yüzyıllar boyunca kesik gibi farklı cilt hasarları için kullanılmış şifa veren bir bitkidir. Yeni cilt ve doku hücrelerinin büyümesini arttırır ve doku yenilenmesini hızlandırır. Yaprağı uzunlamasına ikiye bölün. Kesilen tarafı etkilenen bölgenin üzerine yerleştirin. Problem geçene dek her gün uygulayabilirsiniz.

'Ölümsüzlük bitkisi, cennetin asası' Aloe Vera'nın çözemeyeceği sorun yok! - Sayfa 4

BÖCEK ISIRIKLARI TEDAVİSİNDE Böcek, farklı derecelerde kaşıntı, şişme veya tahrişe neden olan farklı toksinler ve alerjenler içerebilen böcek tükürüğünden dolayı kaşıntıya neden olur. Kaşıntıdan kurtulmak için etkilenen bölgeye aloe içindeki jeli uygulayın. Kurumasını bekleyin.