Anasayfa /  Foto Galeri

Ölüm en yakınından geldi! Yılbaşı yemeği felakete döndü

Avusturya'da tüm ülkeyi yasa boğan kan dondurucu bir cinayet yaşandı. Değişim öğrencisi Aguilar, sıradan bir Noel aile yemeğine gittiğinde başına geleceklerden habersizdi. Bir anda patlak veren olayı kimse başta anlayamadı. Kaynak: Dehşeti Yaşadı! Sıradan Bir Aile Yemeğiydi...

Ölüm en yakınından geldi! Yılbaşı yemeği felakete döndü - Sayfa 1

Avusturya'da tüm ülkeyi yasa boğan kan dondurucu bir cinayet yaşandı. Noel'i kutlamak için sade bir aile yemeğine giden Aguilar o gün hayatının son günü olacağını bilemezdi.

Ölüm en yakınından geldi! Yılbaşı yemeği felakete döndü - Sayfa 2

25 yaşındaki Eny Aguilar kız kardeşi, kız kardeşinin kocası ve kızıyla birlikte Avusturya'nın Leonding köyünde değişim öğrencisi olarak kalıyordu. İki kız kardeş, katil olduğu düşünülen şüphelinin ikinci derece kuzenleriydi ve üçü de aslen Honduras'lı.

Ölüm en yakınından geldi! Yılbaşı yemeği felakete döndü - Sayfa 3

Aile, Noel ve yeni yıl tatili için davet edilmişti ve katil neredeyse ikinci kuzeni Eny'e gelir gelmez aşık olmuştu. 29 yaşındaki şüphelinin, yerel gizlilik yasaları nedeniyle adı Gabrielle N. olarak teşhis edildi.

Ölüm en yakınından geldi! Yılbaşı yemeği felakete döndü - Sayfa 4

Aguilar, Gabrielle N.'ye bir erkek arkadaşı olduğunu ve yeni bir ilişki kurmakla ilgilenmediğini söyledi. Zanlı, polise verdiği ifadede reddedildikten sonra "bunu geride bırakmak" istediğini ve bunu yapmanın tek yolunun kendisinin ve ailesinin tüm izlerini ortadan kaldırmak olduğunu söyledi.