Anasayfa /  Foto Galeri

Ölü bulunan 4 gençle ilgili çarpıcı yeni detaylar!

Manisa'nın Ahmetli ilçesinde otomobil yanında cansız bedenleri bulunan Serkan Zangal (23), kuzeni Ümit Zangal (20), Muharrem Zengin (22) ve Neşet Dalgın'ın (24) hafta sonu askere gidecek bir arkadaşları için buluştukları öğrenildi. Öte yandan Jandarmayla beraber olay yerine gelen ilk kişilerden olan Hüseyin Şengül, “Ben olay yerine vardığımda hepsi yatıyordu. Bir araç vardı. Ben sonra yaklaştım. Yüzleri parçalanmış olduğunu görünce dayanamadım geri döndüm." dedi.

Ölü bulunan 4 gençle ilgili çarpıcı yeni detaylar! - Sayfa 1

Ahmetli'nin Bintepeler Akçeşme mevkisinde, dün akşam saat 17.00 sıralarında art arda gelen silah seslerini duyan vatandaşlar, jandarmayı aradı. İhbar üzerine bölgeye giden ekipler, park halindeki otomobilin yanında 4 gencin yan yana cansız bedenlerini buldu.

3 GENÇ TÜFEKLE 1'İ BOYNU KIRILARAK ÖLMÜŞ

Yapılan incelemede gençlerin liseden arkadaş olan Muharrem Zengin (22), kuaför Neşet Dalgın (24), elektronik eşya tamircisi Serkan Zangal (23) ve kuzeni Ümit Zangal olduğu belirlendi. Gençlerden Ümit Zangal'ın boynu kırılarak, diğer 3 gencin ise pompalı tüfekle vurularak öldüğü saptandı.

Ölü bulunan 4 gençle ilgili çarpıcı yeni detaylar! - Sayfa 2

CESETLERİN YANINDA BULUNDU

Cesetlerin yanında ise tek kırma olarak tabir edilen av tüfeği bulundu.

OTOPSİDE KESİNLEŞTİ

Tüfeğe jandarma el koyarken, 4 gencin cenazeleri önce Turgutlu Devlet Hastanesi morguna ardından da otopsi için İzmir Adli Tıp Kurumu'na gönderildi. İzmir Adli Tıp Kurumu'nda yapılan otopside de ilk tespitler doğru çıktı ve gençlerden Ümit Zangal'ın diğerlerinden farklı olarak boynundaki kırık nedeniyle öldüğü kesinleşti.

Ölü bulunan 4 gençle ilgili çarpıcı yeni detaylar! - Sayfa 3

TÜFEK, MUHARREM ZENGİN'İN BABASINA AİT

Acı haber 4 gencin ailesini yıkarken, geniş çaplı araştırma başlatan jandarma, olay yerinde bulunan av tüfeğinin gençlerden Muharrem Zengin'in zeytin tüccarı babası Suat Zengin'e (47) ait olduğunu ve ruhsatı bulunmadığını tespit etti.

Ölü bulunan 4 gençle ilgili çarpıcı yeni detaylar! - Sayfa 4

ASKERE GİDECEK ARKADAŞLARI İÇİN TOPLANMIŞLAR

Ahmetli İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerinin Turgutlu Cumhuriyet Başsavcılığı koordinasyonunda yürütüğü soruşturma kapsamında gençlerin, Amasya'ya askere gidecek ortak bir arkadaşları için, kalabalık bir grup olarak cumartesi günü, Muharrem Zengin'in babasına ait bağ evine gittikleri ortaya çıktı.