Anasayfa /  Foto Galeri

Olmaz denen oldu! İzmir'de görev yapan hemşire 7 ayda 2 kez koronavirüse yakalandı!

Olmaz denen oldu! İzmir'de görev yapan hemşire 7 ayda 2 kez koronavirüse yakalandı!! İzmir'de 7 ayda 2 kez yeni tip koronavirüs (Kovid-19) teşhisi konulan hemşire Hatice Demir Savaş'ın durumu şaşırttı. Bu durum koronavirüse karşı bağışıklığın hiç de uzun sürmediğini gösteriyor.

Olmaz denen oldu! İzmir'de görev yapan hemşire 7 ayda 2 kez koronavirüse yakalandı! - Sayfa 1

Olmaz denen oldu!

İzmir'de görev yapan hemşire 7 ayda 2 kez koronavirüse yakalandı!

İzmir'de 7 ayda 2 kez yeni tip koronavirüs (Kovid-19) teşhisi konulan hemşire Hatice Demir Savaş'ın durumu şaşırttı. Bu durum koronavirüse karşı bağışıklığın hiç de uzun sürmediğini gösteriyor.

Olmaz denen oldu! İzmir'de görev yapan hemşire 7 ayda 2 kez koronavirüse yakalandı! - Sayfa 2

İzmir'de Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğüne bağlı bir merkezde hemşire olarak görev yapan 3 çocuk annesi 39 yaşındaki Hatice Demir Savaş, nisan ayında rahatsızlanması üzerine eşi tarafından İzmir Katip Çelebi Üniversitesi (İKÇÜ) Atatürk Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne götürüldü. Yapılan muayene ve tetkiklerde akciğerlerinde Covid-19'a bağlı tutulum tespit edilen Savaş, hastanede 10 gün tedavi gördü.

Olmaz denen oldu! İzmir'de görev yapan hemşire 7 ayda 2 kez koronavirüse yakalandı! - Sayfa 3

Evinde 3 hafta karantinada kalarak sağlığına kavuşan Savaş, kasım ayında nefes darlığı ve eklem ağrısı şikayetiyle yeniden hastaneye başvurdu. Yeniden Covid-19 teşhisi konan Savaş, hastalığı ailesine bulaştırmamak için İzmir Valiliği tarafından belirlenen öğrenci yurdunda 3 hafta karantinada kaldı. Savaş, sağlığına kavuşarak evine döndü. 

Olmaz denen oldu! İzmir'de görev yapan hemşire 7 ayda 2 kez koronavirüse yakalandı! - Sayfa 4

"Nefesimin tıkandığı anlar oldu"

Hemşire Hatice Demir Savaş, Covid-19 hastalığı nedeniyle 7 ay boyunca hayatının en zor dönemini geçirdiğini söyledi. Hastalığın Türkiye'de ilk görüldüğü mart ayında itibaren önerilen tüm tedbirlere dikkat ettiğini belirten Savaş şöyle konuştu: