Anasayfa /  Güncel

Ölen kadınlarla cinsel ilişkiye girerek para kazanıyor!

Doğu Afrika ülkesi Malavi'de yaşayan Aniva isimli adam mesleğini duyanlar adeta şoke oluyor. Aniva, ölen ve kürtaj yaptıran kadınlarla cinsel ilişkiye girerek para kazanıyor. Sebebi ise herkesi şaşırttı...

Abone ol
Abone ol Editör Mehmet Durna 17 Haziran 2022 13:47

Doğu Afrika ülkesi Malavi'de ilginç bir gelenek hala varlığını sürdürüyor. 'Sırtlan' adı verilen meslek grubundaki erkekler ergenliğe girmiş 12-13 yaşlarındaki kızlarla, ölen ya da kürtaj yaptıran kadınlarla cinsel ilişkiye girerek para kazanıyor. BBC’den Ed Butler’in haberine göre; 'sırtlanlar'  kadınlarla cinsel ilişkiye girerek onların temizlenmesine yardımcı olduğuklarını dile getiriyor. Aniva şu ana kadar 104 kadın ve kız çocuğuyla para karşılığında cinsel ilişkide bulunduğunu söylüyor.

Bildiği kadarıyla 5 çocuğu var. Cinsel ilişkide bulunduğu kadınlar ve çocuklardan kaçının hamile kalmış olabileceğini bilmiyor.

BBC’den Ed Butler: Birleşmiş Milletler Malavi'de her 10 kişiden birinin bu virüsü taşıdığını tahmin ediyor. "Sırtlan" Aniva'ya hiç test yaptırıp yaptırmadığını sorduğumda "Evet HIV pozitifim" diyerek beni şok etti. 

 

Yorumlar