Anasayfa /  Spor /  Fenerbahçe

Olaylı maçta kazanan yok! Ankaragücü Fenerbahçe maçı özeti ve golleri izle

Ankaragücü Fenerbahçe maçı özeti ve golleri izle... Spor Toto Süper Ligin 27. haftasında Ankaragücü ile Fenerbahçe karşı karşıya geldi. Fenerbahçe geriye düştüğü maçta 67. dakikada Hasan Ali Kaldırım'ın golü ile durumu 1-1'e getirdi ve sahadan 1 puanla ayrıldı. Ankaragücü'nün golünü ise 42. dakikada Tyler Boyd attı. Karşılaşmanın 86. dakikasında ise saha karıştı ve oyuncular birbirine girdi. Maçın hakemi Mete Kalkavan 2 kırmızı, 2 sarı kart çıkardı.

Abone ol
Abone ol 07 Nisan 2019 18:14

Spor Toto Süper Ligin 27. haftasında Fenerbahçe, Ankaragücü deplasmanındaydı. Çetin mücadele içinde geçen karşılaşma 1-1 eşitlikle son buldu. Ankaragücü 42. dakikada Tyler Boyd'un golüyle 1-0 öne geçti. Sarı-lacivertliler ise 67. dakikada Hasan Ali Kaldırım ile eşitliği sağladı. Fenerbahçe ve Ankaragücü 32 puana yükseldiler. Maçın 86. dakikasında oyuncular birbirine girdi! Hakem Mete Kalkavan maçı durdurdu. Pozisyon sonrasında Mehmet Ekici ve Ankaragücü'nden Canteros kırmızı kart gördü. Kariyerinde ilk kez kırmızı kart gören Ekici, Galatasaray derbisinde forma giyemeyecek.

Ankaragücü Fenerbahçe maçı özeti ve golleri izle

SAHA KARIŞTI!

Süper Lig’in 27. haftasında oynanan Ankaragücü-Fenerbahçe maçının son dakikalarında iki takım oyuncuları arasında yaşanan tartışma saha içinin bir anda karışmasına neden oldu. Fenerbahçe’de kırmızı kart gören Mehmet Ekici ve sarı kart gören Harun Tekin Galatasaray maçında cezalı duruma düştü.

Maçın 87. dakikasında suratına top gelen Miha Zajc yerde kalırken Ankaragücü oyuncuları topu dışarı atmadı ve pozisyonu sürdürdü. Ankaragücü’nün oyuncusu Canteros’un şutundan sonra Mehmet Ekici sinirlerine hakim olamadı.

Topu dışarı atmadığı için Tito Canteros’un üzerine yürüyen Mehmet Ekici ile iki oyuncu arasındaki tartışma bir anda büyüdü. Diğer futbolcular da tartışmaya dahil olurken bazı oyuncular olayı sakinleştirmeye çalıştı.

‘VAR’ incelemesine giden hakem Mete Kalkavan, Mehmet Ekici ile Canteros’u kırmızı kartla oyun dışında bırakırken Fenerbahçe kalecisi Harun Tekin ve Ankaragücü oyuncusu Moke’ye sarı kart verdi.

Sarı kart gören Harun Tekin Galatasaray maçında cezalı duruma düştü. Kırmızı kart gören Mehmet Ekici’yi takım arkadaşları ve teknik ekip güçlükle sakinleştirdi.

MAÇTAN DAKİKALAR

4'üncü dakikada Skrtel'in pasında Soldado kaleci ile karşı karşıya kaldı, vuruşunu Altay çıkardı.



10'uncu dakikada Hasan Ali'nin ortasında Mehmet Ekici'nin şutunu kaleci Altay kurtardı.



17'nci dakikada Mehmet Ekici'nin kullandığı serbest vuruşta çatala giden topu kaleci Altay kornere çeldi.



17'nci dakikada Mehmet Ekici'nin kullandığı kornerde Skrtel topu Soldado'ya bıraktı, kale dibinde topla buluşan Soldado'nun şutunu kaleci Altay çizgi üzerinden çıkardı.



18'inci dakikada kontra atakta Boyd'un şutunu kaleci Harun çıkardı.



23'üncü dakikada Soldado'nun verdiği pasta ceza sahası içinde topla buluşan Moses pozisyondan yararlanamadı.



42'nci dakikada Canteros'un pasında ceza sahası içinde topla buluşan Boyd meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu: 1-0.



65'inci dakikada Mehmet Ekici'nin pasında ceza sahası içinde topla buluşan Soldado'nun şutunu kaleci Altay kurtardı.



67'nci dakikada Soldado'nun pasında ceza sahasında topla buluşan Hasan Ali Kaldırım sol çaprazdan meşin yuvarlağı ağlara gönderdi: 1-1.



82'nci dakikada hızlı hücumda Canteros'un pası ile ceza sahasında topla buluşan Orgill'in şutunu kaleci Harun kurtardı.



87'nci dakikada Mehmet Ekici ve Canteros arasında faul sonrası itişmeler yaşandı. Bu dakikalarda yedek kulübeleri de sahaya girerken, büyük bir gerginlik yaşandı. Bu gerginliğin ardından VAR'a başvuran hakem Mete Kalkavan, Mehmet Ekici ve Canteros'u direkt kırmızı kartla oyun dışına gönderdi.



Karşılaşmanın kalan dakikalarında gol sesi çıkmadı ve MKE Ankaragücü ile Fenerbahçe 1-1 berabere kaldı.


Yorumlar