Anasayfa /  Medya

Olay TV'de dikkat çeken ayrılık

Merkezini İstanbul’a taşıyan ve yayına geçme hazırlıkları devam eden Olay TV'de flaş bir gelişme yaşandı. Yaptığı transferlerle gündemden düşmeyen Olay TV'de bu defa flaş bir ayrılık yaşandı.

Abone ol
Abone ol 06 Kasım 2020 15:42

Ünlü iş insanı Cavit Çağlar’ın geçen yıl sürpriz bir şekilde kapatma kararı aldığı ve 1 Kasım 2019’da ekranını karartan Bursa Olay Televizyonu, merkezini İstanbul'a taşımış ve bomba transferlere imza atmıştı.

Yayına geçmek için gün sayan Olay TV'den flaş bir ayrılık haberi geldi. Kanalda danışmanlık görevini yürüten Nuri Çolakoğlu sürpriz bir kararla görevinden ayrıldı.

Ünlü televizyoncunun ayrılık kararıyla ilgili olarak bir açıklama yapan Cavit Çağlar, "Olay TV’nin yeniden yayına geçirilmesi projesinde danışmanım olarak yer alan deneyimli televizyoncu Nuri Çolakoğlu görevinden ayrıldı. Televizyonun yeniden yapılanmasında büyük emeği geçen ve Olay TV'yi birlikte kurduğumuz Nuri Çolakoğlu ile dostane ilişkimiz devam edecek. Kendisiyle her zaman uyumlu ve verimli çalıştık. Olay Tv yeniden yapılanmasını tamamladı. Bu yapının oluşmasında da büyük emeği vardır. Kendisine teşekkür ediyorum" dedi.

Nuri Çolakoğlu kimdir?

Nuri Çolakoğlu Türkiye’nin ilk haber kanalı olan NTV’yi kuran isim. Cavit Çağlar’ın 1997 yılında başına geçirerek kurdurduğu NTV’yi belli bir noktaya getiren isim olan Nuri Çolakoğlu, sonrasında da kurduğu televizyonlar ve çalışmaları ile önemli başarılara imza atmıştı. Çolakoğlu, Çağlar’ın NTV’yi Doğuş Grubu’na satmasından bir süre sonra kanalla yollarını ayırmıştı.

Yorumlar