Anasayfa /  Foto Galeri

Okuyunca kanınız donacak! Özge Nur'u cin çıkartma seansında öldürdüler

Ankara’da psikolojik sorunları nedeniyle götürüldüğü kişinin içine oklavayla sırtına 100 kere vurulmasını istediği genç kadın hayatını kaybetti.

Okuyunca kanınız donacak! Özge Nur'u cin çıkartma seansında öldürdüler - Sayfa 1

Ankara'da psikolojik sorunları nedeniyle sözde hocanın yönlendirmesi ile cin çıkarma seansı uygulanarak eşi Selçuk Tekin tarafından sırtına 100 kez oklava ile vurulup, hacamat yapılan Özge Nur Tekin (30), hayatını kaybetti. Olayla ilgili gözaltına alınıp, adli kontrolle serbest bırakılan şüpheliler hakkında flaş bir gelişme yaşandı. İşte kan donduran olayın son dakika detayları…

Okuyunca kanınız donacak! Özge Nur'u cin çıkartma seansında öldürdüler - Sayfa 2

Ankara'nın Keçiören ilçesinde yaşayan 30 yaşındaki bir çocuk annesi Özge Nur T.'nin eşi ve ailesi, yaşadığı psikolojik sorunlar nedeniyle içine cin girdiğine karar verdi.

Okuyunca kanınız donacak! Özge Nur'u cin çıkartma seansında öldürdüler - Sayfa 3

Bunun üzerine Tekin eşinin annesi Z.T., Kayseri'de yaşayan ve kendisini 'hoca' olarak tanıtan E.K.'ya ulaşarak durumu anlattı.

Okuyunca kanınız donacak! Özge Nur'u cin çıkartma seansında öldürdüler - Sayfa 4

CİN ÇIKARTMA SEANSINDA ÖLDÜ

Sözde hocaya telefon aracılığıyla ulaşan Z.T., E.K., genç kadının sırtına oklava ile 100 defa vurmasını, 23 gün oruç tutmasını söyledi. Bunun üzerine Özge Nur T.'nin eşi S.T., kayınvalidesi Z.T. ve kendi ailesi tarafından sırtına oklavayla vurulduktan sonra 23 gün oruç tutması istendi