Anasayfa /  Foto Galeri

Okuyanların tüylerini diken diken eden adam Edgar Cayce'nin hayatı !

Hipnoz ile uyutularak, trans halinde söyledikleri ile hastalıklara tedavi bulan, ve uyandığında söylediği hiç birşeyi hatırlamayan Edgar Cayce'nin hayatı, okuyanların tüylerini diken diken ediyor...

Okuyanların tüylerini diken diken eden adam Edgar Cayce'nin hayatı ! - Sayfa 1

1877'de Kentucky'de doğan, 1945'te Virginia Beach'de hayata gözlerini yuman Edgar Cayce hipnoz ile uyutularak trans halindeyken yaptığı ve kayda alınan "okumalar"la tanınmıştır. 

Okuyanların tüylerini diken diken eden adam Edgar Cayce'nin hayatı ! - Sayfa 2

Transta iken yaptığı teşhislerde, kimi değişik vakaların tedavisi için gerekli ilaçların nerede bulunabileceğini tarif etmiş, ayrıca astroloji, reankarnasyon ve Atlantis ile ilgili kehanetlerde bulunmuştur.

Okuyanların tüylerini diken diken eden adam Edgar Cayce'nin hayatı ! - Sayfa 3

Cayce hipnoz uykusundan uyanınca hiçbir şey hatırlamıyordu. Uykudayken bu işi nasıl başardığı sorulduğunda, yaşayan herhangi bir insan beyni ile ilişki kurabildiğini, bu beyin veya beyinlerdeki bilgilerden, kendisine gelen hastaları teşhis edebildiğini, ilaçlar verebildiğini söylüyordu.

Okuyanların tüylerini diken diken eden adam Edgar Cayce'nin hayatı ! - Sayfa 4

Belki de bu anlarda Cayce'de bambaşka bir akıl canlanıyor ve insanlıkta dolaşan bütün bilgilerden, tıpkı bir kitaplıktan olduğu gibi yararlanıyordu.