Anasayfa /  Eğitim

Okullar ne zaman açılacak 2021? Yeni öğretim yılı takvimi

Koronavirüs salgını nedeniyle uzun süredir okullarından uzak kalan öğrenciler EBA üzerinden gerçekleştirilen uzaktan eğitimin ne zaman biteceğini ve okulların ne zaman açılacağını merak ediyor. Bu sene eğitim evlerden gerçekleştirilerek planlanan tarihte sonlanacak. Peki okullar ne zaman açılacak 2021? İşte yeni öğretim yılı takvimi

Abone ol
Abone ol 10 Haziran 2020 12:21

Okullar ne zaman açılacak 2021? Yeni öğretim yılı takvimi ne zaman.  Geçtğimiz haftalarda yapılan toplantılar sonrasında okulların bu dönem bir daha açılmayacağı bildirildi. Okullar bu sene uzaktan eğitimle bitecek ve gelecek aylarda yeni dönem başlayacak.

OKULLAR NE ZAMAN AÇILACAK?

Cumhurbaşkanı Erdoğan; “Milli Eğitim Bakanlığımıza bağlı eğitim öğretim yılını sona erdirmeyi kararlaştırdık. Yeni eğitim öğretim yılı önümüzdeki Eylül ayında başlayacaktır.” dedi.

 

UZAKTAN EĞİTİMİN BİTİŞ TARİHİ YAKLAŞIYOR

Kabine toplantısı sonrası alınan okulların bir daha açılmayacağı karar sonrasında öğrenciler ve öğrenci velileri uzaktan eğitimin akıbetini merak etmişti. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, sosyal medya hesabından konu ile ilgili açıklama yaptı ve uzaktan eğitimin 19 Haziran’a kadar devam edeceğini söyledi.

Yorumlar