Anasayfa /  Foto Galeri

Okul müdüründen müdür yardımcısına cinsel taciz! Şok görüntüler kamerada

İğrenç olay Ankara'da Mamak'ta bulunan bir okulda meydana geldi. Okul müdürü A.Y, kadın müdür yardımcısı F.R'yi odasında ve koridorlarda taciz etti. Okul müdürünün müdür yardımcısını taciz ettiği o anlar ortaya çıktı. İşte şoke eden olayın ayrıntıları...

Okul müdüründen müdür yardımcısına cinsel taciz! Şok görüntüler kamerada - Sayfa 1

İğrenç olay, Ankara Mamak'ta yaşandı. Okul müdürü A.Y., müdür yardımcısı 35 yaşındaki F.R.'ye tacizde bulundu. Okul müdürü hakkında şikayetçi olunması üzerine ortaya çıkan olayda F.R., okul müdürünün kendisine "Bana 'ben senin tazmanya canavarınım, öyle bir hayvan var biliyor musun çiftleşme zamanında eşini inine kapatarak defalarca yapıyor ta ki hamile kalana kadar ben de sana öyle yapacağım, seni bu okula kapattım sana ben de tecavüz edeceğim" dediğini aktardı. Öte yandan okul müdürü hakkında 16,5 yıla kadar hapis istenirken iğrenç olayın görüntüleri ortaya çıktı.

Okul müdüründen müdür yardımcısına cinsel taciz! Şok görüntüler kamerada - Sayfa 2

Ankara'nın Mamak ilçesinde bulunan Şehit Öğretmen Nesrin İnigür İlkokulu müdürü 53 yaşındaki A.Y., iddiaya göre müdür yardımcısı 35 yaşındaki F.R.ye sözlü ve fiziki tacizde bulunmaya başladı.

Okul müdüründen müdür yardımcısına cinsel taciz! Şok görüntüler kamerada - Sayfa 3

A.Y.'nin defalarca karşı koymasına rağmen odasında kapıyı kapatarak rızası dışında kendisine sarılmaya ve dudağından, yanağından ensesinden öpmeye çalıştığını ifade eden F.R., okul müdürü hakkında şikayetçi oldu. Şikayetin ardından A.Y., İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından açığa alınırken, hakkında Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatıldı.

Okul müdüründen müdür yardımcısına cinsel taciz! Şok görüntüler kamerada - Sayfa 4

Sabah'tan Dilhan Dumanoğlu'nun haberine göre F.R. ifadesinde okul müdürünün 'bir bakar mısın bir şey diyeceğim' diyerek yanına çağırdığını ve kurum içerisinde kameraların kendilerini izlediğini bilmesine rağmen fiziki mesafeyi aşarak kendisini rızası dışında dudağından öpmeye çalıştığını söyledi.