Anasayfa /  Magazin

Oktay Kaynarca'dan kadın çalışanlara yönelik şiddete sert tepki

Ünlü oyuncu Oktay Kaynarca başrolünden yer aldığı 'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz' dizisinin kadın çalışanlarına yönelik yapılan cinsel saldırı girişimine, çok sert sözlerle tepki gösterdi.

Abone ol
Abone ol 06 Aralık 2020 17:20

Geçtiğimiz hafta pazar gecesi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin kadın set çalışanları çekim yapılan Maltepe’deki otelde bir grup magandanın saldırısına uğradı. Yaşanan kadına şiddet olayı büyük tepki çekti. Başta dizinin başrol oyuncusu Oktay Kaynarca olmak üzere tüm ekip kadın çalışanların yardımına koştu.

tv100'de yayınlanan Magazin Hattı’nı Etiler’deki ofisinde ağırlayan 'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'In Hızır Çakırbeyli’si Oktay Kaynarca, yaşanan olayı anlattı. Kaynarca, olayın cinsel taciz boyutuna kadar gittiğini belirtti. Ünlü aktör saldırganların ifadelerinde “Oktay Kaynarca ve Yunus Emre Yıldırımer bizi ölümle tehdit etti” diyerek yalan ifade verdiklerini açıkladı. Kaynarca, otelde güvenlik ihmali olduğu iddiasına da açıklık getirdi. Oktay Kaynarca Türkiye’nin kanayan yarası olan kadına şiddeti ancak annelerin çözebileceğine dikkat çekti.

 

Öte yandan ünlü oyuncu pandemi sürecini mayın tarlasında yürümeye benzetti. Kaynarca, korona aşısı konusunda ise önyargısının olmadığını ifade etti. Ünlü aktör 6 sezondur ekranda olan “Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz” dizisinin toplam 10 sezon olarak planladığı iddiasına da yanıt verdi. Oktay Kaynarca geçen aylarda Nurgül Yeşilçay’la tiyatro yapmak için yola çıkmış ancak proje hayata geçmemişti.

 

Yorumlar