Anasayfa /  Magazin

Okan Kurt'u rehin alan berber kim? İşte cevabı...

Dün akşam saatlerinde Demet Akalın’ın eşi Okan Kurt için polisten yardım istediği olayda yeni detaylar ortaya çıkmaya başladı.

Abone ol
Abone ol 18 Ekim 2021 14:28

Dün akşam saatlerinde Demet Akalın’ın eşi Okan Kurt için polisten yardım istediği olayda yeni detaylar ortaya çıkmaya başladı.

Şarkıcı Demet Akalın'ın eşi Okan Kurt'un, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın berberi tarafından rehin alındığı öne sürüldü. MedyaTava'ya açıklamada bulunan Ghalia Restoran'ın yetkilileri ise gürültü nedeniyle kavganın çıktığını söyledi. İlk olarak Okan Kurt ve beraberindekilerin kendilerini darp ettiğini iddia etti. Peki bir parselde bulunan iki restoran kimin? İşte cevabı...

Ünlü şarkıcı Demet Akalın, sosyal medya hesabından paylaştığı hikayelerde eşi Okan Kurt için yardım istedi.

Sahibi olduğu Hirahan Restoran’da yan komşusuyla kavga eden Okan Kurt’un dışarı çıkartılmadığı ve polisin de içeri girmesine izin verilmediğini ifade eden Akalın, “Nerede yaşıyoruz ya? Nerede yani bu polisler? Bu videoyu atmak zorunda kaldım. Adamın can güvenliği yok yani” dedi.

 "CUMHURBAŞKANININ BERBERİYMİŞ" 

Okan Kurt olayların ardından gittiği karakol çıkışında açıklama yaptı. Kurt, “Beni tehdit eden kişi Cumhurbaşkanı’nın berberiymiş” dedi.

Kurt, olayın yan dükkanın itirazları ve tehditleri üzerine çıkan tartışma sonucunda yaşandığını anlattı.

Peki Okan Kurt'un kendisini tehdit ettiğini öne sürdüğü Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın berberi kim?

Okan Kurt'un sahibi olduğu Hira Han Restaurant ile yan yana bulunan Ghalia Restaurant'ın sahibi Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın aynı zamanda berberliğini yapan Özgür Usta.

Özgür Usta'nın First Class adında erkek kuaförü işletmesi bulunuyor.

Özgür Usta'nın sahibi olduğu Ghalia Lounge önceden Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü'ne ait Küçüksu Sosyal Tesisleri olarak hizmet veriyordu.

Erdoğan'ın berberi Özgür Usta açılan ihaleyi kazanarak burada kendine bir mekan açtı.

İTO VERİLERİNDE 3 ORTAK GÖZÜKÜYOR

Odatv'nin haberine göre; İstanbul Ticaret Odası verilerine göre firmanın iş konusu "Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü mülkiyetinde olup; İstanbul İli, Beykoz İlçesi, Göksu Mahallesi 1 pafta 4 ada, 3 parselde kayıtlı 2.616 m² yüzölçümlü ve belirtilen yaklaşık 1.880,00 m² yüzölçümlü kısmının kamuya açık yeme-içme-eğlence-lokantacılık-restoran hizmeti verme işidir" olarak görünüyor.

BAROP ve Y.K.E. Turizm İnşaat ortaklığı ise 3 isimden oluşuyor: Özgür Usta, Ertuğrul Çağrı Ersoy ve Halil İbrahim Ersoy.

AYNI YERDELER  

Demet Akalın-Okan Kurt çiftinin de Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü'nün sosyal tesislerini kullanması dikkat çekti.

İflas ettiği süreçte eşinden boşanan Demet Akalın, koronavirüs salgını döneminde sahne alamadığı için "Geçinemiyorum" diye isyan etmişti.

Demet Akalın, lüks restoranla ilgili "O restoran benim değil arkadaşlar. Okan'ın ailesine ait” demişti.

Okan Kurt ise "Restoran bizim değil arkadaşlar. Kız kardeşim açtı orayı. Dilan Kurt'a ait." diye konuşmuştu.

Demet Akalın ve Okan Kurt yaşadıkları maddi kriz nedeniyle evine gelen haciz memurları sonrasında Okan Kurt’tan boşanma kararı almıştı.

Yorumlar