Anasayfa /  Spor

Okan Buruk’un eşi Nihan Buruk adeta sinir krizi geçirdi

Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk'un eşi Nihan Buruk, Alanyaspor maçının hakemi Ali Palabıyık'a Instagram hesabından "Hırsız" dedi. Oğlu Ali Yiğit'in gözyaşları içinde kaldığı anların videosunu paylaşan Nihan Buruk'un paylaşımı olay yarattı.

Abone ol
Abone ol 24 Ekim 2022 21:21

Süper Lig 11. haftasında Alanyaspor ile 2-2 berabere kalan Galatasaray’da, maçın hakemi Ali Palabıyık’a öfke vardı. Verdiği kararlarla Galatasaray cephesinin eleştirilerine maruz kalan hakem Ali Palabıyık’a en sert tepkilerden biri, Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk’un eşi Nihan Buruk’tan geldi.

Karşılaşmayı Galatasaray yedek kulübesinin arkasından izleyen Nihan Buruk, maçın son anlarında oğlunun gözyaşları içinde kaldığı videoyu paylaştı. Alanyaspor’un uzatma anlarında bulduğu golle skoru 2-2’ye getirmesinin ardından, Okan Buruk’un oğlu Ali Yiğit Buruk’un ağlayarak “Allah senin belanı versin” diye bağırdığı görülürken, Nihan Buruk bu anları “Hırsız Ali Palabıyık” yorumuyla yayınladı.

 Buruk’un bu paylaşımı sosyal medyada yankı uyandırırken, Galatasaray tribünlerinin Ali Palabıyık’a ağır küfürler ettiği görüntüleri de Instagram hesabından paylaştı.

“GALATASARAY’A KARŞI SAVAŞ VAR”

Öte yandan Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, maç sonunda hakem Ali Palabıyık’ın yönetimini eleştirirken, “Ali Palabıyık’a rağmen çok pozisyona girdik ama olmadı. Üzgünüz. Galatasaray’a karşı bir savaş başladı, bu net bir şekilde görülüyor. Sadece hakemler açısından değil, dışarıda da etkisini görüyoruz. Savaşacağız. Biz de büyük Galatasaray taraftarı da gerekeni yapar. Aynı hakemler bu işin içinde devam ediyor, güvenelim diyoruz ama bu düzen içinde bir değişim olacağına dair umudum yok. İnşallah bir şeyler değişir.” ifadelerini kullandı.

Yorumlar