Anasayfa /  Medya

Oğuzhan Uğur kimdir, kaç yaşında, nereli? Oğuzhan Uğur hayatı!

Merkez üssü Kahramanmaraş Pazarcık ve Elbistan olan ve 10 şehri birden etkileyen yıkıcı depremin ardından sosyal medya da en çok konuşulan isimlerden biri de Oğuzhan uğur oldu. İşte Oğuzhan Uğur'un hayatı ve kariyeri...

Abone ol
Abone ol 09 Şubat 2023 17:00

Merkez üssü Kahramanmaraş Pazarcık ve Elbistan olan ve 10 şehri birden etkileyen yıkıcı depremin ardından sosyal medya da en çok konuşulan isimlerden biri de Oğuzhan uğur oldu. İşte Oğuzhan Uğur'un hayatı ve kariyeri...

Merkez üssü Kahramanmaraş Pazarcık ve Elbistan olan yıkıcı depremde 10 şehirde birden yıkım yaşandı. Tüm Türkiye bir olmuşken ünlü isimlerde birer birer deprem bölgelerine gitmeye başladı.

Kahramanmaraş Pazarcık ve Elbistan’da meydana gelen 7,7 ve 7,6 büyüklüğündeki iki yıkıcı depremin ardından binlerce yapı yerle bir olmuş ve yüzlerce vatandaşımız ölmüş ve yaralanmıştı. Depremin yaraları sarılmaya çalışılıp, arama-kurtarma faaliyetlerine devam edilirken topluma mal olmuş ünlü isimlerde birer birer depremzedelere yardım edebilmek için deprem bölgesine gidiyor. İşte Oğuzhan Uğur'da o isimlerden birisi.

OĞUZHAN UĞUR KİMDİR?
Oğuzhan Uğur, 29 Ocak 1984 senesinde Ankara’da dünyaya geldi. Babasının adı Hasan Atilla Uğur, annesi ise Pakize Uğur’dur. Oğuzhan Uğur, ilk ve orta dereceli okulları Ankara’da bitirdi. Lisans eğitimini Akdeniz Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Fotoğraf Bölümü’nde tamamladı. Daha öğrencilik senelerinde bile televizyon ve sinema sektöründe aktif olan Uğur, Osman Sınav ve Mustafa Şevki Doğan gibi isimlerle birlikte çalışmalar yaptı.

Aktif olarak tanınmaya başlandığı 2011 senesinde, Ağır Abi adlı filmi hem yazdı hem de yönetti. Aynı zamanda şarkı da söyleyen Oğuzhan Uğur, 2012 yılında ‘Çok Şükür’ adlı albümü müzikseverlere sundu. Daha sonraki dönemlerde klip yönetmenliği, komedyenlik gibi işlerde de çalışan Uğur, Murat Dalkılıç ile beraber ‘Mağlubiyet’ şarkısında düet yaptı.

OĞUZHAN UĞUR İLE MEVZULAR AÇIK MİKROFON
Sahibi olduğu Youtube kanalı olan Babala TV’de şimdilerde siyasi içerikli videolar hazırlayan Oğuzhan Uğur, milyonlar tarafından seyrediliyor. Her yeni video da izlenme rekorları kıran programına bu zamana kadar; Zafer Partisi Genel Başkanı, Ümit Özdağ, HDP Kocaeli Milletvekili Ömer Faruk Gergerlioğlu, Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, Genç Parti Kurucu Başkanı Cem Uzan gibi isimler katıldı. Bu isimlerin yanı sıra Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, AK Parti MKYK Üyesi Metin Külünk, TİP Genel Başkan Yardımcısı Barış Atay ve CHP Konya Milletvekili Abdüllatif Şener gibi isimler de izlenme rekorları kıran programın konuk isimleri oldu.

Mevzular programına aynı zamanda Uğur Dündar, Okan Bayülgen, Ece Üner, Özlem Gürses, Candaş Tolga Işık, Haluk Levent, Cüneyt Özdemir ve Taylan Yıldız gibi isimlerde katılarak sosyal medya ve internet yasasıda konu olmuştu.

Yorumlar