Anasayfa /  Magazin

Oğuzhan Koç'un düğünde giydiği ayakkabıların fiyatı dudak uçuklattı

Oğuzhan Koç ve oyuncu Demet Özdemir, önceki akşam Sarıyer’de bulunan bir mekânda mutluluğa “Evet” yanıtını verdi. Sosyal medyanın en çok konuştuğu konuların başında Oğuzhan Koç'un ayakkabıları geldi. Çokça eleştirilen ayakkabının fiyatı da ortaya çıktı.

Abone ol
Abone ol 29 Ağustos 2022 22:47

Oğuzhan Koç ile Demet Özdemir'in 26 Ağustos'ta yapılması gereken düğünleri hava şartları nedeniyle 28 Ağustos'a ertelenmişti.

Oğuzhan Koç ve oyuncu Demet Özdemir, pazar akşamı Sarıyer'deki bir otelde gerçekleştirilen nikah töreni ile muradına erdi. Çiftin nikah şahitliğini Acun Ilıcalı ve Faruk Turgut yaptı. "Sonsuza kadar evet" diyerek evlenen Oğuzhan Koç ile Demet Özdemir, çiftinin düğününe sanat dünyasından çok sayıda isim katıldı. Çiftin 4 milyonluk düğününe ise Oğuzhan Koç'un ayakkabıları damga vurdu. Şarkıcının giydiği ayakkabının topuklarının hayli yüksek olması, takipçilerinin gözünden kaçmadı.

FİYATI 17 BİN 600 TL 
Koç'un giydiği 17 bin 600 TL'lik ayakkabısı sosyal medyanın da çok konuşulan konularından biri oldu. Özdemir ise giydiği üç gelinlikle gündem oldu.

SERVET DEĞERİNDE HEDİYE 
Oğuzhan Koç düğün hediyesi olarak Özdemir'e Türkiye'de tek olan Bulgari serpenti gerdanlık hediye etti. Gerdanlığın fiyatı 47,500 Euro yani 861 bin TL.

 

Yorumlar