Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

Öğretmenlerin 2018 Yılı İl İçi İsteğe Bağlı Yer Değiştirme İhtiyaç Listesi

2018 yılı öğretmenlerin il içi atama başvuruları 22 Mayıs 2018 Salı günü başlayacak. Öte yandan İl Milli Eğitim Müdürlükleri tarafından il içi atamaya açılan boş normlar ilan edilmeye başlandı."2018 Yılı Öğretmenlerin İl İçi İsteğe Bağlı Yer Değiştirme İşlemleri"ne ilişkin ihtiyaç listesi sayfamızı belli sürelerde yenileyiniz.

Abone ol
Abone ol 22 Mayıs 2018 11:20

İl içi atama isteyecek öğretmenler bulunduğu ilin milli eğitim müdürlüğü tarafından yayınlanan 2018 yılı öğretmenlerin il içi isteğe bağlı yer değiştirme alan bazlı ihtiyaç listesi kontrolü yapması tercihlerinin doğru olması açısından önemlidir.



İL İÇİ ATAMA MÜNHAL KADROLAR



2018 Mayıs ayı öğretmenlerin isteğe bağlı il içi yer değişikliği ile ilgili kontenjan listeleri Milli Eğitim Bakanlığı tarafından açıklanmayacak. Öğretmen arkadaşlar bu listeleri İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğü tarafından açıklanacak olarak bekliyorlarsa yanılıyorlar. İl içi atamalarda münhal boş normlar İl Milli Eğitim Müdürlükleri tarafından ilan edilir. MEBBİS il içi atama başvuru sayfasında öğretmenlere tüm okullar gözükür ancak boş olan normlar İl Milli Eğitim Müdürlükleri tarafından açıklanır. Öğretmenlerin 2018 yılı il içi isteğe bağlı yer değiştirme başvuruları için yayınlanan boş okullar listesine göre tercih yapılması yararlı olur.



2018 YILI İL İÇİ ATAMA BOŞ OKULLAR



Eğitim kurumlarına görevli öğretmenlerin il içi isteğe bağlı yer değiştirme başvuruları 22-25 Mayıs 2018 tarihleri arasında elektronik ortamda yapılacak. Öğretmen ihtiyaç listesi öğretmenlerin tercihlerini sağlıklı yapabilmeleri için bilgi amaçlı yayımlanmıştır.  Sıramatiğin çalıştırılması sonucu bir okuldaki mevcut öğretmenin başka bir kuruma atanması sonucunda, kadronun boşalması nedeniyle bu okulu tercih eden en yüksek puanlı kişi onun yerine atanabilmektedir. İl içi atamalar eş zamanlı yapılmaktadır. İl içi tercih işlemlerinde ihtiyaç olup olmamasına bakılmaksızın alanında norm bulunan tüm kurumlar tercih edilebilinmektedir. İhtiyaç listesinde eğitim kurumlarının hizmet bölgesi ve hizmet alanları da belirtilmiştir. Hizmet alanı 4, 5, 6 olan eğitim kurumları zorunlu hizmet alanıdır.

İl Milli Eğitim Müdürlükleri 2018 yılı il içi atama boş bulunan münhal kadrolar;

"2018 Yılı Öğretmenlerin İl İçi İsteğe Bağlı Yer Değiştirme İşlemleri"ne ilişkin ihtiyaç listesi sayfamızı belli sürelerde yenileyiniz.




Adana TIKLAYIN


Adıyaman TIKLAYIN


Afyonkarahisar TIKLAYIN


Ağrı TIKLAYIN


Aksaray TIKLAYIN


Amasya TIKLAYIN


Ankara TIKLAYIN


Antalya TIKLAYIN


Ardahan TIKLAYIN


Artvin TIKLAYIN


Aydın TIKLAYIN


Balıkesir TIKLAYIN


Bartın TIKLAYIN


Batman TIKLAYIN


Bayburt TIKLAYIN


Bilecik TIKLAYIN


Bingöl TIKLAYIN


Bitlis 

TIKLAYIN


Bolu TIKLAYIN


Burdur 

TIKLAYIN


Bursa 

TIKLAYIN


Çanakkale 

TIKLAYIN


Çankırı TIKLAYIN


Çorum TIKLAYIN


Denizli TIKLAYIN


Diyarbakır TIKLAYIN


Düzce TIKLAYIN


Edirne TIKLAYIN


Elazığ TIKLAYIN


Erzincan TIKLAYIN


Erzurum TIKLAYIN


Eskişehir TIKLAYIN


Gaziantep TIKLAYIN


Giresun TIKLAYIN


Gümüşhane TIKLAYIN


Hakkari TIKLAYIN


Hatay TIKLAYIN


Iğdır TIKLAYIN


Isparta 

TIKLAYIN


İstanbul TIKLAYIN


İzmir 

TIKLAYIN


Kahramanmaraş TIKLAYIN


Karabük TIKLAYIN


Karaman TIKLAYIN


Kars TIKLAYIN


Kastamonu TIKLAYIN


Kayseri TIKLAYIN


Kırıkkale TIKLAYIN


Kırklareli TIKLAYIN


Kırşehir TIKLAYIN


Kilis TIKLAYIN


Kocaeli TIKLAYIN


Konya 

TIKLAYIN


Kütahya 

TIKLAYIN


Malatya TIKLAYIN


Manisa 

TIKLAYIN


Mardin 

TIKLAYIN


Mersin TIKLAYIN


Muğla 

TIKLAYIN


Muş TIKLAYIN


Nevşehir 

TIKLAYIN


Niğde TIKLAYIN


Ordu TIKLAYIN


Osmaniye 

TIKLAYIN


Rize TIKLAYIN


Sakarya 

TIKLAYIN


Samsun TIKLAYIN


Siirt TIKLAYIN


Sinop 

TIKLAYIN


Sivas 

TIKLAYIN


Şanlıurfa TIKLAYIN


Şırnak TIKLAYIN


Tekirdağ 

TIKLAYIN


Tokat 

TIKLAYIN


Trabzon TIKLAYIN


Tunceli TIKLAYIN


Uşak 

TIKLAYIN


Van TIKLAYIN


Yalova TIKLAYIN


Yozgat TIKLAYIN


Zonguldak 

TIKLAYIN




İl Milli Eğitim Müdürlükleri tarafından il içi atama boş normlar açıklandıkça listemiz güncellenecek olup 22.05.2018 tarihi itibari ile il içi atama başvuru modülünün açılması ile birlikte il içi yer değiştirme isteyecek öğretmenler tercih yapabilirler. Rehber öğretmenler için de il milli eğitim müdürlüklerinin bazılarının uyarılarda bulunduğunu görmekteyiz. İl Milli Eğitimler “Özel eğitim kurumları hariç olmak üzere, bir yerleşim merkezindeki her eğitim kurumunda en az 1 rehberlik alan öğretmeni norm kadrosu doldurulmadan ikinci ve müteakip norm kadrolara öğretmen atanamaz, denildiğinden Rehberlik  Alan Öğretmeni buna göre il içi Ataması yapılacaktır.” uyarısında bulunuyor.




Yorumlar