Anasayfa /  Foto Galeri

Öğretmenin öğrencisinin boğazını sıkıp tekme tokat dövdüğü anlar kamerada

Aksaray'da Matematik öğretmeninin öğrencisini dövüp boğazını sıktığı görüntüler okulun güvenlik kamerasına yansıdı. Bağrışma seslerini duyan diğer öğretmenlerin müdahalesiyle kurtarılan öğrencinin ailesi öğretmenden şikayetçi olurken, öğretmen çıkarıldığı mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

Öğretmenin öğrencisinin boğazını sıkıp tekme tokat dövdüğü anlar kamerada - Sayfa 1

Olay, 14 Aralık tarihinde Aksaray’ın Ortaköy ilçesinde bulunan Şehit Salih Aksu Ortaokulunda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, okulda Matematik öğretmeni olarak görev yapan öğretmen Ali Rıza Y., ders sırasında 5'inci sınıf öğrencisi T.K.'yı sınıftan çıkarttı. Sınıfın kapısını kapattıktan sonra öğretmen öğrenciye tokatlamaya başladı.

Öğretmenin öğrencisinin boğazını sıkıp tekme tokat dövdüğü anlar kamerada - Sayfa 2

Ardından hızını alamayan öğretmen öğrencisinin boğazını sıkıp defalarca tekme tokat atıp dövdü. Tüm bu yaşananlar okulun güvenlik kamerasına yansıdı.

Öğretmenin öğrencisinin boğazını sıkıp tekme tokat dövdüğü anlar kamerada - Sayfa 3

Bu sırada bağrışma seslerini duyan bir diğer öğretmen dersi bırakıp koridora çıktı.

Öğretmenin öğrencisinin boğazını sıkıp tekme tokat dövdüğü anlar kamerada - Sayfa 4

Dayak diyen öğrenciye kalkan olan kadın öğretmenin müdahalesiyle öğrenci dayakçı öğretmenin elinden kurtarıldı. Yaşadığı olayı anlattığı babası Duran K. tarafından hastaneye götürülen öğrenci T.K., sağlık kontrolünden geçirildi. Baba Turan K. daha sonra da Cumhuriyet Savcılığına giderek öğretmen Ali Rıza Y.’den şikayetçi oldu.