Anasayfa /  Foto Galeri

Öğretmen dizisi çarpıcı konusu ve oyuncu kadrosuyla dikkat çekiyor

Öğretmen dizisi konusu nedir, oyuncuları kimler? İşte Öğretmen dizisiyle ilgili tüm ayrıntılar...

Öğretmen dizisi çarpıcı konusu ve oyuncu kadrosuyla dikkat çekiyor - Sayfa 1

Merakla beklenen Öğretmen dizisi Fox TV’de ekrana merhaba dedi ve merak edildiği kadar varmış dedirtti. Dizide öğretmenin patlattığı bomba Twitter, Instagram ve Facebook gibi sosyal medya platformlarında da patladı. Peki Öğretmen dizisi oyuncuları kimler ve dizinin konusu nedir? Başroldeki öğretmeni sınıfta bomba patlatmaya iten nedir? İşte hangi yabancı diziden uyarlama olduğu merak edilen Öğretmen dizisi ile ilgili detaylar...

Öğretmen dizisi çarpıcı konusu ve oyuncu kadrosuyla dikkat çekiyor - Sayfa 2

ÖĞRETMEN DİZİSİ HANGİ YABANCI DİZİDEN UYARLAMA?

Öğretmen dizisi orijinal adı 3 Nen A Kumi: Ima kara Mina-san wa, Hitojichi Desu, İngilizce adı Mr. Hiiragi’s Homeroom olan Japon yapımı bir diziden uyarlama. 2019’da başlayan ve 10 bölüm yayımlanan dizinin IMDB puanı 7,4.

Öğretmen dizisi çarpıcı konusu ve oyuncu kadrosuyla dikkat çekiyor - Sayfa 3

ÖĞRETMEN DİZİSİ OYUNCULARI
Dizinin başrollerini İlker Kaleli, Ceren Moray, Serhat Kılıç, Afra Saraçoğlu, Serkan Keskin ve Şerif Erol paylaşıyor. Dizide ayrıca Ramazan Mert Demir, Efekan Can, Elif Ceren Balıkçı, Ezgi Gör, Can Bartu Aslan, Hasan Şahintürk, Beran Soysal, Hakan Dinçkol, İsmail Karagöz, Cansın Şenel, Doğa Özüm, Bensu Uğur, Özgür Civelek, Göksü Melek Ulucan, Seyit Nizam Yılmaz, Burak Can Aras, Deniz Özgür, Ömer Furkan Eroğlan ve Metehan Parıltı gibi birbirinden yetenekli isimler de yer alıyor.

Öğretmen dizisi çarpıcı konusu ve oyuncu kadrosuyla dikkat çekiyor - Sayfa 4

İLKER KALELİ

11 Mayıs 1984 doğumlu olan İlker Kaleli'nin tam adı İlker Kaan Kaleli'dir. İstanbul Kültür Üniversitesi Sanat Yönetimi mezunudur. London Academy of Music and Dramatic Art (LAMDA) oyunculuk okulunda oyunculuk eğitimi almıştır. Eğitim gördüğü süreçte ayrıca Şahika Tekand’a ait Stüdyo Oyuncuları topluluğunda oyunculuk dersleri almıştır.

Sırasıyla Son, Kayıp Şehir ve Kayıp isimli dizilerde oynadı. 2014 yılında Silsile adlı filmde yer aldı. 2015 yılından 2017 yılına kadar Poyraz Karayel dizisinde Poyraz Karayel karakterini canlandırdı. Şu sıralar Öğretmen dizisinin başrol karakteri Akif'i canlandırmaktadır.