Anasayfa /  Ekonomi /  Memurlar

Öğretmen atamaları ne zaman başlıyor?

Cumhurbaşkanı Erdoğan öğretmenlere atama müjdesi verdi. Atanmayı bekleyen öğretmenler ise büyük heyecan yaşadı. O günden bugüne dek öğretmen atama takviminin yayımlanmasını bekleyenler günden güne araştırıyor. Peki Öğretmen atamaları ne zaman başlıyor?

Abone ol
Abone ol 01 Mart 2021 16:53

Öğretmen atamaları haberi için yurt genelinde sabırsızlık hakim. Devlet kadrosuna öğretmen olarak atanmak için hayal kuranlar puanına göre gitmek istediği bölgeyi tercih etmek için heyecanlanıyor. Öğretmen atama tercihleri öncesinde ise hangi bölgelerde kaç kişilik kontenjan açılacak merak konusu oluyor. 2021 yılında kaç öğretmen, hangi branşlara atanacak en çok merak edilen sorular arasında. Peki Öğretmen atamaları 2021 ne zaman açıklanacak? Son dakika öğretmen atama kontenjanları belirlendi mi? İşte öğretmen atamaları son dakika haberleri...

ÖĞRETMEN ATAMALARI 2021 NE ZAMAN AÇIKLANACAK?

Öğretmen atamaları, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın verdiği bilgiye göre önümüzdeki aylarda olacak. Milli Eğitim Bakanlığı konuya ilişkin öğretmen atama takvimi yayımladığında haberimizin içeriğinde yer vereğiz.

KAÇ ÖĞRETMEN ATANACAK?

Cumhurbaşkanı Erdoğan 20 bin öğretmen ataması yapılacağını duyurdu.

ÖĞRETMEN ATAMA KONTENJANLARI, BRANŞLARI BELİRLENDİ Mİ?

2021 Öğretmen atamalarına yönelik henüz kontenjanlar ve branşlar yayımlanmadı. Konuya ilişkin detaylar açıklandığında haberimizin içeriğinde yer vereceğiz.

 

Yorumlar