Anasayfa /  Foto Galeri

Öğrenci Evi dizisi oyuncuları kimler? Öğrenci Evi konusu ne, nerede çekiliyor?

Öğrenci Evi dizisi konusu ve oyuncuları internet kullanıcıları tarafından araştırılıyor. Acun Medya'nın yeni dijital yayın platformu Exxen'in dizilerinden biri olan Öğrenci Evi dizisi merak ediliyor. Bu akşam ilk bölümüyle TV8 ekranlarında yayınlanacak olan Öğrenci Evi oyuncuları kim? Öğrenci Evi dizisi konusu ne?

Öğrenci Evi dizisi oyuncuları kimler? Öğrenci Evi konusu ne, nerede çekiliyor? - Sayfa 1

Öğrenci Evi EXXEN platformunda yer alan dizilerdendir. Seyirciler, 'Öğrenci Evi 1. bölüm hangi kanalda?' sorusuna yanıt arıyor. Genç oyuncu kadrosuyla dikkat çeken gençlik dizisi, 1. bölümü ile TV8'de olacak. Ancak dizinin diğer bölümleri EXXEN'de olacak. İşte, Öğrenci Evi oyuncu kadrosu...

Öğrenci Evi dizisi oyuncuları kimler? Öğrenci Evi konusu ne, nerede çekiliyor? - Sayfa 2

TV8'de 1. bölümü yayınlanacak olan Öğrenci Evi oyuncuları da dikkat çekiyor. Alışılmış olan öğrenci evlerinin ekrana uyarlanan komik, heyecanlı versiyonu Öğrenci Evi dizisinde dört ev arkadaşı ve etrafında şekillenen olaylar anlatılıyor. 

Öğrenci Evi dizisi oyuncuları kimler? Öğrenci Evi konusu ne, nerede çekiliyor? - Sayfa 3

ÖĞRENCİ EVİ KONUSU NEDİR?

Tims&B'nin yapımcısı olduğu dizinin yönetmen koltuğunda ise başka projelerden tanınan yönetmen Doğa Can Anafarta oturuyor. Dört ev arkadaşı öğrencinin ve etrafındakilerin yaşadıklarının anlatıldığı dizi Öğrenci Evi'nin fragmanı dikkat çekmişti. Dizi EXXEN'de yayına başladı. Ancak ilk bölümü ile de TV8'de olacak. 

Öğrenci Evi dizisi oyuncuları kimler? Öğrenci Evi konusu ne, nerede çekiliyor? - Sayfa 4

ÖĞRENCİ EVİ DİZİSİ OYUNCULARI

Dizinin oyuncu kadrosunda tanıdık genç oyuncuların yanı sıra fenomenler de yer alıyor. Kadrosunda; Bertan Asllani, Baran Bölükbaşı, Samet Kaan Kuyucu, Ceren Balcı, Dilara Gül Demiral, Ozan Güçlü, Merve Nur Bengi, Zülal Sude Güler, Serra Pirinç bulunuyor.