Anasayfa /  Politika /  Mhp

Öcalanın resmi vurulmuştu! Yerine Türk bayrağı konuldu !

Milliyetçi Hareket Partili (MHP) Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, Twitter hesabı üzerinden kahraman bir Türk komutanının mesajını paylaştı.

Abone ol
Abone ol 09 Nisan 2020 21:14

Afrin'de Zeytin Dalı Harekâtı bölgesinde uçağın vurduğu bir terörist başının fotoğrafının yerine 600 metrekarelik Türk bayrağı yapılmasının düşünüldüğünü ve bundan dolayı da kendisinden kırmızı ve beyaz boya talep ettikleri bilgisini paylaşan Yılmaz, talep edilen malzemeleri Gaziantep'ten bir hayırsever arkadaşının katkılarıyla ulaştırdığını belirtti.

45 gün sonra da fotoğrafın tamamlandığına yönelik bir mesaj daha aldıklarını duyuran Yılmaz, terörist başının yerine şanlı bayrağımızın resminin yapıldığını komutandan aldığı mesajla öğrendiğini ve bundan dolayı gururlu ve mutlu olduğunu söyleyerek, “Bir kere yükselen bayrak, bir daha yere inmez” dedi.

İşte Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz şunları kaydetti:

Suriye Afrin’de görev yapan kahraman bir komutanımızdan, “Abi Selamünaleyküm. Afrin Bülbül’de, Zeytin Dalı Harekatı’nda uçağın vurduğu terörist başının resminin yerine 600 metrekare Türk Bayrağı yapmayı düşünüyoruz.

Kırmızı ve beyaz yağlı boyaya ihtiyacımız olacak, yardımcı olabilir misiniz.” şeklinde bir telefon mesajı aldım. Hemen talep edilen miktardaki boyalar ve sair malzemeleri Gaziantep’ten hayırsever bir arkadaşımın katkılarıyla kendilerine ulaştırdık.

45 gün sonra da “Bugün işlemi tamamladık, Bayrağımız her yerde. Her şey için teşekkür ederim.” mesajı geldi. Terörist başının resmi yerine Şanlı Bayrağımızın resminin yapıldığını, komutanımızdan almış olduğum mesajla görmenin gururunu ve mutluluğunu yaşıyorum.

Ay Yıldızlı Al Bayrağımızın sonsuza kadar yerinde kalması dileklerimle, başta kahraman komutanımız olmak üzere silah arkadaşlarına sonsuz teşekkür ve şükranlarımı sunuyorum.

Cenab-ı Allah vatan, millet ve bayrak için canını feda edercesine çalışan bütün askerlerimizi korusun ve muzaffer eylesin. Ve, Mehmet Emin Resulzade’nin dediği gibi, ‘Bir kere yükselen bayrak, bir daha yere inmez’ diyorum.”

Yorumlar