Anasayfa /  Foto Galeri

Ocak 2021 Aylık Burç Yorumları | Aylık Burç Yorumları - Astroloji

Aylık tüm burçların yorumları her ay olduğu gibi yine Trhaberler burç editörü tarafından sizleri için hazırlandı. İşte Şubat 2020 Aylık burç yorumları. Burçların aşk, sağlık ve para durumları. Ocak 2021 aylık burç yorumları… Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu neler bekliyor?

Ocak 2021 Aylık Burç Yorumları | Aylık Burç Yorumları - Astroloji - Sayfa 1

Ocak 2021 Aylık Burç Yorumları | Aylık Burç Yorumları - Astroloji

Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burcunu neler bekliyor?

Ocak 2021 Aylık Burç Yorumları | Aylık Burç Yorumları - Astroloji - Sayfa 2

Aylık tüm burçların yorumları her ay olduğu gibi yine Trhaberler burç editörü tarafından sizleri için hazırlandı.

İşte Ocak 2021 Aylık burç yorumları. Burçların aşk, sağlık ve para durumları. Koç Burcu, Boğa Burcu, İkizler Burcu, Yengeç Burcu, Aslan Burcu, Başak Burcu, Terazi Burcu, Akrep Burcu, Yay Burcu, Oğlak Burcu, Kova Burcu, Balık Burcu Aylık Burç Yorumları

Aylık Burç Yorumları: Ocak 2021 tarihlerinde burçların aylık aşk – sağlık – para yorumlarınında bu ay izleri nelerin beklediğiniz görebilirsiniz

Ocak 2021 Aylık Burç Yorumları | Aylık Burç Yorumları - Astroloji - Sayfa 3

Koç Burcu Ocak 2021 Aylık Yorumları 

Koç Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor?  

6 Ocak’ta Mars Boğa burcunda seyahatine başlıyor. Para kaynakları ile ilgili gerginlik yaşamanız muhtemeldir. Bu dönemde, maddi konularda endişelerimiz olabilir ve elimizdekini korumak için mücadele etmek gerektiğini hissedebiliriz. Risk almaya veya yeni yatırımlar yapmaya eğilimli olacağımız, ancak son derece temkinli olmamız gereken bir dönemdeyiz. Finansal konularda adım atarken kendimizi güvene almamızda fayda var.

8 Ocak’ta Merkür Kova burcuna geçiyor. Sosyal çevre, arkadaşlar, gruplarla ilgili konular ön plana çıkıyor. Sosyal çevremiz hareketlenebilir. Arkadaşlarımız ile iletişim trafiğimiz artabilir. Arkadaş gruplarımıza yeni insanlar katılabilir. Dostlarımızla keyifli organizasyonlara katılabiliriz. Aynı zamanda dernekler, vakıflar gibi kurumlar için çalışmaya başlayabilir, etkinlikler düzenleyebiliriz. Yaratıcı fikirlerimiz ile geleceğimiz hakkında yeni planlar da üretebiliriz.

13 Ocak’ta Oğlak burcunda Yeni Ay gerçekleşiyor. Kariyer hayatında önemli bir dönüm noktasında olabilirsin. Önümüzdeki 15 gün yeni iş fırsatları ile karşılaşman mümkün, mevcut işinde bir terfi de söz konusu olabilir. Sosyal çevreni değiştirme gereği duyabilirsin. Annenle ilişkini yeniden yapılandırmak isteyebilirsin.


28 Ocak’ta Aslan burcunda Dolunay meydana gelecek. Sosyal yaşamınız, aşk hayatınız veya varsa çocuklarınız ile ilgili konular ile geleceğe yönelik hedefleriniz, beklentileriniz arasında kendini bir ikilem içerisinde hissedebilirsiniz. Özellikle söz konusu aşk hayatınız olduğunda duygularınızı coşkulu bir şekilde ortaya koymanız mümkün. Çocuklarınızla veya ailenizle çok keyifli vakit geçirme dönemindesiniz.

Başkaları tarafından yeterince fark edilmediğini düşünen Koç burçları bu endişelerinden kurtulacak. Artık yaptıkları işlerin karşılığını aldıklarını ve takdir edildiklerini hissetmeye başlayacaklar. Sanatla yakından ilgili olan Koç burçları ise Dolunay, kendilerini ortaya koymak için büyük bir fırsat.

Dolunay aşkı karşınıza getirebilir. Bekarsanız girdiğiniz sosyal ortamlarda biriyle tanışabilir, arkadaşlarınız tarafından tanıştırabilir, bir ilişkiye yelken açabilirsiniz. Hayatınızda bir insan varsa sosyal çevreniz sizi beslediği için sevdiğiniz insanla beraber güzel vakitler geçirebilirsiniz.

Ocak 2021 Aylık Burç Yorumları | Aylık Burç Yorumları - Astroloji - Sayfa 4

Boğa Burcu Ocak 2021 Aylık Yorumları

Boğa Burcu için aşk, ekonomi, aile ve sağlık konularında ne diyor? 

6 Ocak’ta Mars sizin burcunuzda seyahatine başlıyor. Mars’ın yakan etkisi en çok sizi etkileyecek; hayatınızda bir şeyleri değiştirerek yeni formuna getirme adına hareketli ve zor iki aylık sürece giriyorsunuz. Bize zarar verebilecek gereksiz inatçılıklardan kaçınmalıyız. Attığımız adımlarda, özellikle finansal, para ve yatırım konularında son derece temkinli olmamızda fayda var.

8 Ocak’ta Merkür Kova burcuna geçiyor. Kariyer ve iş hayatı ile ilgili konular ön plana çıkıyor. Kariyerimiz ile ilgili yeni gelişmeler olabilir. Gelecek planlarımızı, kariyer hedeflerimizi tekrar gözden geçirip, cesaret ve özgüvenle gerekli değişiklikleri yapabileceğimiz bir dönemdeyiz.

Üstlerimiz veya ebeveynlerimiz ile iletişimimiz artabilir, daha rahat, açık ve net diyalog kurabiliriz. Yaratıcı fikirlerimiz, üstlerimizin dikkatini çekebilir. Bugüne kadar çalıştığımız alanlardan farklı bir konuda proje üretmemiz istenebilir.


13 Ocak’ta Oğlak burcunda Yeni Ay gerçekleşiyor. Hayata farklı bir pencereden bakmaya başlayabilir, bakış açını revize edebilirsin. Yaşadığın olayları gereğinden fazla ciddiye alma eğiliminde olabilirsin. Yurt dışından kardeş, kuzen gibi misafirlerin olabilir. Yüksek öğrenim veya mahkemelerle ilgili konular gündeme gelebilir.

28 Ocak’ta Aslan burcunda Dolunay meydana gelecek. Bu dönemde uzun zamandır ihmal ettiğiniz konforunuzu ve hanenizi düşünmeye başlayabilirsiniz. Ev hayatınız ile iş hayatınız arasında denge kurmak konusunda ikilem yaşayabilirsiniz. Bu süreçte kendinize dair iç gözlem yaparak duygularınızı, etrafınızdaki dünyaya yönelik sergilediğiniz tavırları gözden geçirmenizde fayda var. Diğer yandan da evinizde dikkat çekici yenilikler yapmaya yönelik girişimleriniz olabilir. Bu süreçte ailenizle veya yakın çevrenizle, sevdiğiniz arkadaşlarınızla keyifli vakitler geçirebilirsiniz.

Dolunay, aile hayatınızda önemli sorunları ortaya çıkarabilir veya bu alanlarınızda ani  kararlar almak durumunda kalabilirsiniz veya bir haber duyabilirsiniz. Belki de iş yoğunluğunuz yüzünden ailenizi fazlasıyla ihmal ettiniz ve bu konuda hassaslıklarla karşılaşacaksınız. İş konularıyla ilgili pek çok gelişme yaşayabilirsiniz. Terfi söz konusu olabilir, yeni kazanç kapıları açılabilir, kariyer konusunda ilerleyebilir, sürpriz bir iş teklifi gelebilir. Stres yapmamaya dikkat edin