Anasayfa /  Foto Galeri

O ünlü İstismarı anlatırken gözyaşlarını tutamadı

ABD'li televizyon yıldızı Paris Hilton, 17 yaşındayken kaldığı yatılı okulda yetkililer tarafından istismara uğradığını itiraf etti.

O ünlü İstismarı anlatırken gözyaşlarını tutamadı - Sayfa 1

Hilton otellerinin kurucusu Conrad Hilton'ın torunu, şarkıcı, manken ve televizyon yıldızı Paris Hilton, Utah Eyalet Meclisi'nde, yatılı tedavi merkezlerinde kalan gençlere daha fazla hükümet gözetimi sağlanmasını destekleyen yasa tasarısı hakkında konuştu. 

O ünlü İstismarı anlatırken gözyaşlarını tutamadı - Sayfa 2

17 yaşındayken, 'eğlenceye olan aşırı düşkünlüğü' gerekçesiyle ailesi tarafından yatılı okul ve psikolojik tedavi merkezi olan Provo Canyon School'a gönderilen Hilton, burada travmatik anıları olduğunu gözyaşları içinde anlattı.

O ünlü İstismarı anlatırken gözyaşlarını tutamadı - Sayfa 3

İlaç içmeye zorladılar: Okulda çalışanlar tarafından fiziksel şiddet gördüğünü, psikolojik olarak aşağılandığını ve tıbbi bir teşhis olmaksızın ilaç içmeye zorlandığını ifade etti.

O ünlü İstismarı anlatırken gözyaşlarını tutamadı - Sayfa 4

"Duş alırken izlediler, çıplak bir halde..."

"Bu kadar kişisel bir şey hakkında konuşmak hala korkutucu" diyen Hilton ayrıca, duş alırken yetkililer tarafından izlendiğini ve 'ceza olarak' çıplak bir halde tek başına bir odaya kapatıldığını anlattı.