Anasayfa /  Foto Galeri

O Ses Türkiye şampiyonu Emre Sertkaya yıllar sonra o dizide ortaya çıktı!

O Ses Türkiye şampiyonu Emre Sertkaya yıllar sonra o dizide ortaya çıktı! - Sayfa 1

TV8'de yayınlanan O Ses Türkiye yarışmasının 2016 yılı şampiyonu olmayı başaran Emre Sertkaya, uzun bir aradan sonra Star TV'de ortaya çıktı. O Ses Türkiye'ye katıldığı ilk andan itibaren sesiyle adeta büyüleyen Emre Sertkaya, uzun süre konuşulmuştu. 2016 yılında Gökhan Özoğuz'un takımında şampiyonluğu göğüsleyen genç isim, bu akşam Star TV ekranlarında reyting rekorları kıran Söz dizisini izleyenlere büyük bir sürpriz yapacak.

O Ses Türkiye şampiyonu Emre Sertkaya yıllar sonra o dizide ortaya çıktı! - Sayfa 2

Şampiyon olduktan sonra şehir şehir gezip konserler veren Emre Sertkaya, Söz dizisinin 73. bölümünde, ‘Zülfü Kaküllerin Amber Misali’ adlı türküyü yeniden düzenleyip özel olarak seslendirdi. Dizinin fragmanının yayınlanmasıyla birlikte genç ismin şarkısı sosyal medyada en çok dinlenenler arasına girdi.

O Ses Türkiye şampiyonu Emre Sertkaya yıllar sonra o dizide ortaya çıktı! - Sayfa 3

Emre Sertkaya, fragmanın yayınlanmasından sonra sosyal medya hesabından yaptığı açıklamayla, kendisine ilgi gösterenlere teşekkür etti ancak sürprizin bitmediğini ve tamamını izlemek için akşam diziyi kaçırmamaları gerektiğini söyledi.

O Ses Türkiye şampiyonu Emre Sertkaya yıllar sonra o dizide ortaya çıktı! - Sayfa 4

Emre Sertkaya, O Ses Türkiye'nin 5. sezonunda Murat Boz, Hadise, Ebru Gündeş, Gökhan ve Hakan Özoğuz'un jüriliğinde en çok beğenilen ses olmuştu. Peki sesiyle O Ses Türkiye'nin unutulan şampiyonları gibi hafızalardan silinmeyen Emre Sertkaya Kimdir?